Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide. Rendben!
Termékek Menü
0
   

Betonfestékek és padlóbevonatók

Itt szűkítheti a keresett termékek körét:
Gyártó szerint
Felhasználás szerint
Szín
Ár
Felhasználás helye
Festék fajta
Festék típusa
Fényesség
Higítás
Burkolóanyag fajtája
Burkolóanyag típusa
Poráru típusa
Kiszerelés
Nézet:
Rendezés:

 

Betonfesték a beton biztos termék!

A betonfesték kiválasztása, és megvásárlása lényeges momentum, különösen akkor, ha otthonában teljes sikert kíván elérni a járófelületek kezelésekor. Akad néhány olyan tényező, melyeket a legjobb, ha folyamatosan a szeme előtt tart. A száradási idő épp annyira nem mellékes, mint az átfestéshez szükséges másodpercek. Rengeteg időt, és energiát takaríthat meg azzal, hogyha a lehető legideálisabb jellemvonásokkal megáldott terméket választja. Ez azonban még korántsem minden. Az anyagiak oldaláról sem lényegtelen, hogy mennyi festéket használ fel, hogy mennyire hígítható az anyag, azaz a tevékenység közben mennyi vész el a felvitt betonfestékből. A kétórás száradási, és átfestési intervallum abszolút megszokottnak mondható, amire bátran tekinthet kedvező ajánlatként. Minimum dupla rétegben érdemes felvinnie a festéket abban az esetben, ha tartós végeredményben bízik, s nem kíván hónapról hónapra a renoválás költséges oltárán áldozni. A felület milyensége sem elhanyagolható, pláne akkor nem, ha hangsúlyos a hosszan tartó, szemkápráztató végeredmény. A felújítás bár izgalmas feladat, nagyon sok lemondással, és áldozattal jár, éppen ezért érdemes törekednie a tökéletes munkavégzésre, mely csak és kizárólag megbízható alapanyaggal működhet.

A betonfesték színárnyalatairól

A kinti, száraz felületeknek: erkélyeknek, lépcsőknek, gangoknak, egyéb lebetonozott egységnek nagy szüksége van a védelmet nyújtó festésre. Az időjárási viszontagságok ugyanis jócskán megtépázhatják ellenállásukat, ami azonban egyrészt orvosolható, másrészt sok esetben megelőzhető. A minőség preferálásával a tökéletes, tartós, hosszú élettartamot, és szép külsőt nyújtó végeredmény bebetonozható!

Összehasonlító
Gyártó
Szín
Festék fajta
Felhasználás szerint
Higítás
Festék típusa
Létra típusa
Szerszám típusa
Hőszigetelés típusa
Vakolat típusa
Burkolóanyag fajtája
Burkolóanyag típusa
Burkolóanyag minősége
Szilikon típusa
Fényesség
Ragasztó típusa
Poráru típusa
Felhasználás helye