Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide. Rendben!
Termékek Menü
   

Cehalin Mélyalapozó K330 5 L

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
8.790 Ft (6.921 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 5995061269310
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2018-05-16

Leírás és Paraméterek

Alkalmazási terület:

Műanyag vakolatok, vizes műgyanta-diszperziós, valamint oldószeres fal-és homlokzatfestékek (Modakril, Héra Külső homlokzatfesték, Lábazatfesték stb.) felhordása előtt használható. A mészvakolat, gipsz-, beton- stb. felületek szívóhatását csökkenti, ill. kiegyenlíti, ezáltal a különböző szívóhatás következtében fellépő foltosodást megakadályozza. Alkalmazásával a régi, már krétásodó felületek festhetővé válnak. Elősegíti a festék tapadását, a kezelt felület természetes szellőzését nem gátolja.

Felhasználási mód:

A felületről az esetleges laza, pergő, málló, felpuhult rétegeket kaparással, majd gyökérkefével el kell távolítani. A vakolathibákat ki kell javítani. Impregnálás előtt a felületet portalanítani kell. A termék használatra kész állapotban kerül forgalomba, kevéssé szívóképes felületen azonban lakkbenzin tartalmú hígítóval (Szintetikus higító) kissé meghígítva is alkalmazható. Fontos a felület szívóképességének gyakorlati próbával történő előzetes meghatározása. A terméket olyan mértékben kell hígítani, hogy a mélyalapozó a pórusokba teljes mértékben beszívódjon, ugyanakkor ne képezzen a felületen fényes filmet. Amennyiben az adott felületen még a lakkbenzinnel 1:1 arányban hígított mélyalapozó is kifényesedést okoz, úgy a termék használatától el kell tekinteni. Ha az előzetes próba ellenére mégis fényes bevonat keletkezne, úgy a felesleget lakkbenzinnel el kell távolítani (pl. nagyon tömör betonoknál). Az impregnálást korongecsettel, kefével célszerű végezni, a mélyalapozót intenzíven bedörzsölve a pórusokba. Ezt a műveletet szórással nem javasoljuk elvégezni. A munkát úgy ajánlatos megszervezni, hogy az impregnálás délután befejeződjön, és a következő munkafázis csak másnap reggel kezdődjön meg. A munkaeszközök használat után lakkbenzinnel tisztíthatók.

Műszaki jellemzők:

  • Higíthatóság: max. 3 tf% lakkbenzinnel (szintetikus hígító)
  • Kiadósság: 8-15 m2/l (függ a felület minőségétől)
  • Felhasználási idő: 5 év (5-25°C hőmérsékleten tárolva)
  • Száradási idő: 6 óra
  • Sűrűség: 0,78 g/cm3
  • Nem illóanyag tartalom: min. 9% (120°C/2 óra)
  • Felépítés: oldószer, sztirol-akrilát kopolimer, segédanyagok
  • Páradiffúziós ellenállás:: 1,9 x 106 m2Pa/g (100 ľm)

Tűzvédelmi előírások: II. Tűzveszélyességi fokozatba tartozik. TŰZ ÉS ROBBANÁSVESZÉLYES!

Veszélyesanyag tartalom: White spirit 150/200 (lakkbenzin) 80-90%|xilol 5-10%

Hatósági engedélyek: ÉMI eng. sz.: A-73/1976; KERMI: 2000/2-00623

Biztonsági előírások: Veszélyjel: Xn ártalmas R10 Kismértékben tűzveszélyes. R52/53 Ártalmas a vízi szervezetekre, a vízi környezetben hosszantartó károsodást okozhat. R65 Lenyelve ártalmas, aspiráció esetén tüdőkárosodást okozhat. R66 Ismételt expozíció a bőr kiszáradását v. megrepedezését okozhatja. R67 Gőzök álmosságot v. szédülést okozhatnak. S1/2 Elzárva és gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tartandó. S23 A keletkező gőzt nem szabad belélegezni. S24/25 Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást. S29 Csatornába engedni nem szabad. S36/37/39 Megfelelő védőruházatot, védőkesztyűt és szem-/arcvédőt kell viselni. S51 Csak jól szellőztetett helyen használható. S62 Lenyelés esetén hánytatni tilos: azonnal orvoshoz kell fordulni és megmutatni az edényzetet vagy a címkét.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő


Összehasonlító
Gyártó