Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide. Rendben!
Termékek Menü
0
   

Cehalin Mélyalapozó K330 5 L

Cehalin Mélyalapozó K330 5 L Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
8.790 Ft (6.921 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 5995061269310
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Szállítási díj: 1.740 Ft
Szín
Kiszerelés: 5L
Menny.:db
Leírás és Paraméterek

Alkalmazási terület:

Műanyag vakolatok, vizes műgyanta-diszperziós, valamint oldószeres fal-és homlokzatfestékek (Modakril, Héra Külső homlokzatfesték, Lábazatfesték stb.) felhordása előtt használható. A mészvakolat, gipsz-, beton- stb. felületek szívóhatását csökkenti, ill. kiegyenlíti, ezáltal a különböző szívóhatás következtében fellépő foltosodást megakadályozza. Alkalmazásával a régi, már krétásodó felületek festhetővé válnak. Elősegíti a festék tapadását, a kezelt felület természetes szellőzését nem gátolja.

Felhasználási mód:

A felületről az esetleges laza, pergő, málló, felpuhult rétegeket kaparással, majd gyökérkefével el kell távolítani. A vakolathibákat ki kell javítani. Impregnálás előtt a felületet portalanítani kell. A termék használatra kész állapotban kerül forgalomba, kevéssé szívóképes felületen azonban lakkbenzin tartalmú hígítóval (Szintetikus higító) kissé meghígítva is alkalmazható. Fontos a felület szívóképességének gyakorlati próbával történő előzetes meghatározása. A terméket olyan mértékben kell hígítani, hogy a mélyalapozó a pórusokba teljes mértékben beszívódjon, ugyanakkor ne képezzen a felületen fényes filmet. Amennyiben az adott felületen még a lakkbenzinnel 1:1 arányban hígított mélyalapozó is kifényesedést okoz, úgy a termék használatától el kell tekinteni. Ha az előzetes próba ellenére mégis fényes bevonat keletkezne, úgy a felesleget lakkbenzinnel el kell távolítani (pl. nagyon tömör betonoknál). Az impregnálást korongecsettel, kefével célszerű végezni, a mélyalapozót intenzíven bedörzsölve a pórusokba. Ezt a műveletet szórással nem javasoljuk elvégezni. A munkát úgy ajánlatos megszervezni, hogy az impregnálás délután befejeződjön, és a következő munkafázis csak másnap reggel kezdődjön meg. A munkaeszközök használat után lakkbenzinnel tisztíthatók.

Műszaki jellemzők:

  • Higíthatóság: max. 3 tf% lakkbenzinnel (szintetikus hígító)
  • Kiadósság: 8-15 m2/l (függ a felület minőségétől)
  • Felhasználási idő: 5 év (5-25°C hőmérsékleten tárolva)
  • Száradási idő: 6 óra
  • Sűrűség: 0,78 g/cm3
  • Nem illóanyag tartalom: min. 9% (120°C/2 óra)
  • Felépítés: oldószer, sztirol-akrilát kopolimer, segédanyagok
  • Páradiffúziós ellenállás:: 1,9 x 106 m2Pa/g (100 ľm)

Tűzvédelmi előírások: II. Tűzveszélyességi fokozatba tartozik. TŰZ ÉS ROBBANÁSVESZÉLYES!

Veszélyesanyag tartalom: White spirit 150/200 (lakkbenzin) 80-90%|xilol 5-10%

Hatósági engedélyek: ÉMI eng. sz.: A-73/1976; KERMI: 2000/2-00623

Biztonsági előírások: Veszélyjel: Xn ártalmas R10 Kismértékben tűzveszélyes. R52/53 Ártalmas a vízi szervezetekre, a vízi környezetben hosszantartó károsodást okozhat. R65 Lenyelve ártalmas, aspiráció esetén tüdőkárosodást okozhat. R66 Ismételt expozíció a bőr kiszáradását v. megrepedezését okozhatja. R67 Gőzök álmosságot v. szédülést okozhatnak. S1/2 Elzárva és gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tartandó. S23 A keletkező gőzt nem szabad belélegezni. S24/25 Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást. S29 Csatornába engedni nem szabad. S36/37/39 Megfelelő védőruházatot, védőkesztyűt és szem-/arcvédőt kell viselni. S51 Csak jól szellőztetett helyen használható. S62 Lenyelés esetén hánytatni tilos: azonnal orvoshoz kell fordulni és megmutatni az edényzetet vagy a címkét.

Felhasználás helye Kül-és beltéri
Felhasználás szerint Mélyalapozó
Festék fajta Alapozó
Festék típusa Speciális
Higítás Oldószeres
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Összehasonlító
Gyártó
Szín
Festék fajta
Felhasználás szerint
Higítás
Festék típusa
Létra típusa
Szerszám típusa
Hőszigetelés típusa
Vakolat típusa
Burkolóanyag fajtája
Burkolóanyag típusa
Burkolóanyag minősége
Szilikon típusa
Fényesség
Ragasztó típusa
Poráru típusa
Felhasználás helye