Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide. Rendben!
Termékek Menü
0
   

Gittek és tapaszok

Itt szűkítheti a keresett termékek körét:
Gyártó szerint
Felhasználás szerint
Szín
Ár
Felhasználás helye
Festék fajta
Festék típusa
Poráru típusa
Kiszerelés
Nézet:
Rendezés:

A trinát mestertapasz pozitívumairól

A trinát mestertapasz előnyeit napestig sorolhatnánk, így csak a legfontosabbakat emeljük ki. Nem véletlen, hogy ez a termék az egyik leginkább közkedvelt variáció a festékek világában. A trinát, mint márka már önmagában minőséget, megbízhatóságot feltételez. De nézzük meg közelebbről a konkrét alkalmazásra vonatkozó vitathatatlanul pozitív jellemvonásokat. A fa- és fémfelületek egyenetlenségeinek kitöltésére szolgáló anyag nagyon gyorsan szárad, ráadásul a felhordása sem jelenthet kihívást. A csiszolhatóság területén is kiemelkedően jó eredményeket hoz a termék. A tömör, vízálló, kemény, megfelelő rugalmasságú tapasz kül- és beltéren egyaránt sikerrel használható. Rengeteg időt, energiát, sőt pénzt spórolhat meg azzal, ha ezt az alternatívát preferálja. Egyrészt gyors száradásának köszönhetően ténylegesen, kézzel fogható módon, időtakarékosan járhat el. Másrészt a könnyű felhordás biztosítja, hogy fizikailag ne jelentsen nehézséget a folyamat véghezvitele. Harmadrészt a kedvező anyagi feltételeknek hála pénztárcabarát módon szerezheti be a mestertapaszt, ami váratlan helyzetben, vagy előkészített szituációban egyaránt a segítségére siethet.

A trinát mestertapasz alkalmazásáról

Még mielőtt élne a tapasz adta előnyökkel, érdemes egy kis energiát, és persze időt fordítania a kezelni kívánt felület előkészítésére. Az enyhe, száraz csiszolás kiváló alapot biztosít a további munkafolyamatok gördülékeny kivitelezéséhez. A kültéri elemeket érdemes faanyag védőszerrel megerősíteni, illetve pórustömítővel lekezelni. A beltéren elhelyezkedő, tehát az időjárás viszontagságainak nem kitett tárgyak esetében elegendő az utóbbi fázis kivitelezése.

Összehasonlító
Gyártó
Szín
Festék fajta
Felhasználás szerint
Higítás
Festék típusa
Létra típusa
Szerszám típusa
Hőszigetelés típusa
Vakolat típusa
Burkolóanyag fajtája
Burkolóanyag típusa
Burkolóanyag minősége
Szilikon típusa
Fényesség
Ragasztó típusa
Poráru típusa
Felhasználás helye