Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide. Rendben!
Termékek Menü
0
   

Beltéri és kültéri vízbázisú lazúrok, lakkok

Itt szűkítheti a keresett termékek körét:
Gyártó szerint
Felhasználás szerint
Szín
Ár
Felhasználás helye
Festék fajta
Festék típusa
Fényesség
Kiszerelés
Nézet:
Rendezés:

A lazúrfesték a fa legjobb barátja

A lazúrfesték az az alapanyag, ami egyszerűen nem hiányozhat barkácsfelszerelései közül. A fa természetes szépsége magáért beszél. Legyen szó bármilyen tárgyról: az értéket adó külső jellemvonások hibátlan, sértetlen megőrzése vitathatatlanul fontos feladat, sőt akár kötelességnek is tekintheti. Amennyiben ugyanis sorsára hagyja a fafelületeket, vagyis nem óvja meg őket az időjárás viszontagságaitól (már amennyiben kültérről van szó) vagy a mechanikai, fizikai hatásoktól úgy azok veszítenek szépségükből, értékükből, s végül használhatatlanná, sok esetben javíthatatlanná válnak. Tehát hosszútávon nemcsak az esztétikus jellemvonások megtartásáról van szó, hanem a praktikus tulajdonságok, s ezzel együtt a hosszú élettartam megőrzéséről.

Nem mindegy, hogy pontosan milyen tárgyakat kíván védő réteggel bevonni. A nem mérettartó típusok például a vastag filmképző lakkokat nem tolerálják jól, mivel a folyamatos változásnak (tágulás, szűkülés) köszönhetően a felhordott anyag berepedezhet, s így felvitele értelmét veszítheti. Általános jellemzőket éppen ezért nem érdemes kiemelni ezen a területen, mert minden szituáció más megoldást kíván. Ettől függetlenül a választását nagyban megkönnyítheti, ha néhány, univerzálisan felhasználható tanáccsal látjuk el.

A tökéletes lazúrfesték nyomában

Az egyedi igényeihez mérten optimális típus nem csepeg, nem kenődik, könnyen, egyszerűen, és gyorsan felvihető. A fa eredeti erezetét megtartja, kiemeli azt, ha úgy gondolja előnyösnek. Nyilván ez attól is függ, hogy pontosan milyen színű terméket preferál. A kínálatunkban kapható variációkat (oldószeres vagy vízbázisú) kedvező anyagi feltételekkel szerezheti be, felesleges áldozatok, és lemondások nélkül. Használja ki bátran webáruházunk szakértőinek tudását, írja meg kérdéseit az info@festekarena.hu címre vagy hívjon minket az oldal tetején látható telefonszámon és mi örömmel segítünk Önnek eligazodni a lazúrok és lakkok világában,

Összehasonlító
Gyártó
Szín
Festék fajta
Felhasználás szerint
Higítás
Festék típusa
Létra típusa
Szerszám típusa
Hőszigetelés típusa
Vakolat típusa
Burkolóanyag fajtája
Burkolóanyag típusa
Burkolóanyag minősége
Szilikon típusa
Fényesség
Ragasztó típusa
Poráru típusa
Felhasználás helye