Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide. Rendben!
Termékek Menü
0
   

Beltéri színes falfestékek

Itt szűkítheti a keresett termékek körét:
Gyártó szerint
Szín
Ár
Festék fajta
Festék típusa
Fényesség
Higítás
Kiszerelés
Nézet:
Rendezés:

 

Az ecsetek kereszttüzében a Héra falfesték

A Héra falfesték az az alternatíva, melyet kár lenne mellőznie, ha otthonát színesebbé, szebbé kívánja varázsolni. A renoválásnak így is, úgy is eljön a maga ideje. Bármennyire is próbál vigyázni környezetére, a pergő másodpercek vasfogai megteszik a hatásukat. Általában azok a helyiségek igényelnek sűrűbben gondoskodást, ahol nagy a páraképződés. A konyhák, fürdőszobák képtelenek nélkülözni a folyamatos felújítást. Bár a nappalik, hálószobák nincsenek olyan nagyfokú hőkülönbségnek kitéve, azért az élettel járó, nem egyszer mechanikai hatások nem múlnak el nyomtalanul. Arról nem is beszélve, hogy a falak színe hozzá tartozik otthonának kisugárzásához, hangulatához. Ha úgy érzi, hogy elérkezett az idő a váltásra, és a változtatásra, akkor ez akár egy korszak lezárását is jelentheti. A divat természetesen ezt a területet sem hagyta érintetlenül. A festékek színpalettája igaz hagyományos árnyalatokat is felvonultat, de évről-évre tágul a spektrum, ahogy ezt a kereslet egyébként meg is kívánja.

A Héra falfesték előnyeiről

Mikor válik egy falfesték tökéletessé? Valószínűleg abban a percben, amikor a felvitelénél megtapasztalja a használat könnyedségét, s végül a végeredmény szépségét. A hosszú távú elégedettség még ezeknél is lényegesebb szempont. A befektetése – legyen szó az anyagiakról, vagy energiájának rááldozásáról – akkor térül meg maradéktalanul, sőt sokszorosan, ha hónapok, sőt évek múltán is azt érzi, hogy a választott falfesték hamisíthatatlan telitalálat. A strapabíró, stramm, tartós kialakítás nélkülözhetetlen, ahogy a színpompás megjelenés sem szenvedhet hiányt – pláne akkor, ha valóban a tökéletes termék után kutat.

Összehasonlító
Gyártó
Szín
Festék fajta
Felhasználás szerint
Higítás
Festék típusa
Létra típusa
Szerszám típusa
Hőszigetelés típusa
Vakolat típusa
Burkolóanyag fajtája
Burkolóanyag típusa
Burkolóanyag minősége
Szilikon típusa
Fényesség
Ragasztó típusa
Poráru típusa
Felhasználás helye