Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide. Rendben!
Termékek Menü
0
   

Mágneses falfesték, metál hatású falfesték

Itt szűkítheti a keresett termékek körét:
Gyártó szerint
Felhasználás szerint
Szín
Ár
Felhasználás helye
Festék fajta
Festék típusa
Fényesség
Higítás
Kiszerelés
Mililiter
Kiszerelés
Nézet:
Rendezés:

 

A mágneses festék vonzó előnyei

A mágneses festék számos pozitívummal büszkélkedhet, melyeket érdemes egytől-egyig megismernie, és kihasználnia. A mágneses fal egy maximálisan praktikus találmány, amely megkönnyíti az információközlést: érdekessé, interaktívvá varázsolja a kommunikációt. Recepteket, üzeneteket, képeslapokat, tananyagokat helyezhet fel a táblára, hogy csak néhány lehetőséget említsünk a megannyi variáció közül. A látványos eszköznek köszönhetően akár otthonában is hatékonyabbá teheti a családi tájékoztatást. Az eltérő életvitelnek, időbeosztásnak hála viszonylag gyakori, hogy az egy háztartásban élők csak ritkán, például este találkoznak. Ilyen esetben a falra felhelyezett információk sokat segíthetnek az eredményes kommunikációban. A használattal, azonban természetesen együtt jár az állapot romlás is. A fal idővel festésre, renoválásra szorul. Ekkor lépnek képbe a különböző, speciálisan mágneses felületekre tervezett festékanyagok. A kétfázisú megoldások kiváló alapot biztosítanak a felületnek, s a fedőrétegnek köszönhetően a végeredmény nemcsak széppé, hanem tükörsimává avanzsálhat.

Mágneses festék a gyakorlatban

A minőség a legfontosabb jellemvonás. Ha megbízható forrásból származó terméket preferál, akkor negatív meglepetés nem érheti munkája végeztével. A kínálatunkban kapható variációk kitűnő takarást biztosítanak, hihetetlenül gyorsan száradnak. Mivel súrolásálló felületet képeznek, ezért a fal tisztíthatóvá válik mindenféle erőlködés, és nehézség nélkül. Érdemes a vizes bázisú, enyhe szagú, és egyben környezetbarát alternatívákat preferálnia, mert így nemcsak megszépítheti, de védheti is környezetét. A könnyű javíthatóság sem egy utolsó szempont. A tartós, strapabíró kivitel pedig alapvető elvárás.

Összehasonlító
Gyártó
Szín
Festék fajta
Felhasználás szerint
Higítás
Festék típusa
Létra típusa
Szerszám típusa
Hőszigetelés típusa
Vakolat típusa
Burkolóanyag fajtája
Burkolóanyag típusa
Burkolóanyag minősége
Szilikon típusa
Fényesség
Ragasztó típusa
Poráru típusa
Felhasználás helye