Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide. Rendben!
Termékek Menü
0
   

ECO Magasfényű zománcfesték

ECO Magasfényű zománcfesték Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
1.790 Ft (1.409 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 5998672161868
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Szállítási díj: 1.620 Ft
Szín
Kiszerelés:
Menny.:db
Leírás és Paraméterek

Alkalmas kül-és beltéren, alapozott fa-és fémszerkezetek átvonó festésére, korábban festett felületek felújítására, továbbá beeresztett beltéri falfelületek festésére. Használható mosható lábazatok kialakítására is.

Felhasználás:

A légszáraz új fafelületet - szükség esetén csiszolás és portalanítás után -kültéren favédőszerrel kell kezelni, amely egyben a pórustömítést is biztosítja. Beltéren a fát elegendő csak félolajjal vagy lenolajkencével beereszteni. Az új falfelületet először félolajjal vagy lenolajkencével impregnálni kell, ezután szükség esetén tapaszolni kell. A bevonandó festetlen fémfelületet drótkefézéssel, szükség esetén kézi- illetve gépi csiszolással rozsdátlanítjuk, majd portalanítjuk, zsírtalanítjuk. Ezután a fémfelületre először Policolor korróziógátló alapozót kell felhordani, 1-2 rétegben. A fentiek szerint kialakított felületekre kell felhordani a fa- és falfelület alapozására illetve fémfelületre közbenső rétegként, 1-2 rétegben a Policolor alapozót, a terméknél leírtak szerint. A megfelelően alapozott száraz, csiszolt és portalanított felületekre ecseteléssel vagy hengerezéssel hordják fel a Eco magasfényű zománcfestéket 1-2 rétegben. Használat előtt a festék felületéről az esetleg kialakult borréteget el kell távolítani és a festéket jól fel kell keverni. Felújító festés: A régi, hibátlan bevonatot meg kell csiszolni, majd portalanítani és zsírtalanítani kell. A régi, hibás felületekről a laza, leváló részeket kaparással, csiszolással el kell távolítani és a hibahelyeket a fent leírt, megfelelő rétegrend szerint ki kell javítani. Ezután következik az Eco magasfényű zománcfesték felhordása 1-2 rétegben. Munkavégzés után a szerszámokat lakkbenzin hígítóval lehet megtisztítani. Használat után az edényt gondosan le kell zárni.

Biztonsági adatok:

A festés és száradás közben biztosítsuk a megfelelő szellőzést.

Veszélyességi osztály:

II. Tűz és robbanásveszélyes!

Szabályozási tájékoztatás:

  • S 2 Gyermekek kezébe nem kerülhet 
  • S 23 A keletkező gázt/füstöt/gőzt/permetet nem szabad belélegezni (a gyártó határozza meg) 
  • S 24/25 Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást 
  • S 29/56 Csatornába engedni nem szabad, az anyagot és az edényzetét a veszélyes- vagy speciális hulladék gyűjtőhelyre kell vinni 
  • S 36/37/39 Megfelelő védőruházatot, védőkesztyűt és szem-/arcvédőt kell viselni 
  • S 46 Lenyelése esetén azonnal orvoshoz kell fordulni, az edényt/csomagolóburkolatot és a címkét az orvosnak meg kell mutatni
  • S 51 Csak jól szellőztetett helyen használható

Szakvélemény: METROCONTROL 0068/2004

Felhasználás helye Kül-és beltéri
Felhasználás szerint Fémre, fára, falra
Fényesség Selyemfényű
Festék fajta Zománcfesték
Higítás Oldószeres
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Összehasonlító
Gyártó
Szín
Festék fajta
Felhasználás szerint
Higítás
Festék típusa
Létra típusa
Szerszám típusa
Hőszigetelés típusa
Vakolat típusa
Burkolóanyag fajtája
Burkolóanyag típusa
Burkolóanyag minősége
Szilikon típusa
Fényesség
Ragasztó típusa
Poráru típusa
Felhasználás helye