Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide. Rendben!
Termékek Menü
0
   

Gemini parkettalakkok

Itt szűkítheti a keresett termékek körét:
Gyártó szerint
Felhasználás szerint
Szín
Ár
Felhasználás helye
Festék fajta
Festék típusa
Fényesség
Higítás
Nézet:
Rendezés:

 

Gemini parkettalakk

A Gemini parkettalakk pozitív tulajdonságait napestig lehetne sorolni, így megpróbáljuk tömören összefoglalni a termékben rejlő (szabad szemmel is pazarul látható) előnyöket. Kimagasló a szárazanyag tartalma, felvitele „húsos” lakkréteget biztosít. A felkenést követően tükörsimára kifeszül. Kiválóan: egyszerűen, gyorsan, eredményesen terül. Magas fényű bevonatára nagyfokú kopásállóság, rugalmasság, és karakteres keménység jellemző. Parkettákhoz, vagy más, beltéren található falfelületekhez nagy hatásfokkal alkalmazható. Ez igaz mind az új, mind a régi felületekre egyaránt. Hígítást nem igényel, aminek hála további időt, energiát spórolhat meg. A felvitel módja önre van bízva: használhat hagyományosan ecsetet, de nagyobb felület esetén a henger sem elvetendő ötlet. Azt a megoldást preferálja inkább, melyet praktikusabbnak tart. Mivel a termék tűzveszélyes, így alkalmazása során sem a nyílt láng használata, sem a dohányzás nem engedélyezett!

A Gemini parkettalakk az ecsetek szemszögéből

A fenti lista segítségével megismerhette a termékben rejlő előnyöket. Az alábbiakban az előkészületeket mutatjuk be. A lakkozást minden esetben felkészülés előzi meg, ez kihagyhatatlan. A parkettának tökéletesen száraznak, és szennyeződésmentesnek kell lennie. Egyes fafajtáknál (például bükk) enyhe sötétedést tapasztalhat, ezért próbalakkozás javasolható. Régi felületeknél, ha minimális karcosodás látható, akkor elegendő a kézi csiszolás, de nagy eltérések esetében elengedhetetlen a gépi csiszolás, és az egykori lakkréteg eltávolítása. Ezek után a portalanítás, zsírtalanítás nélkülözhetetlen, majd jöhet a próbalakkozás.

Összehasonlító
Gyártó
Szín
Festék fajta
Felhasználás szerint
Higítás
Festék típusa
Létra típusa
Szerszám típusa
Hőszigetelés típusa
Vakolat típusa
Burkolóanyag fajtája
Burkolóanyag típusa
Burkolóanyag minősége
Szilikon típusa
Fényesség
Ragasztó típusa
Poráru típusa
Felhasználás helye