Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide. Rendben!
Termékek Menü
0
   

Purhab eltávolítók

Itt szűkítheti a keresett termékek körét:
Szín
Ár
Ragasztó típusa
Mililiter
Gramm
Nézet:
Rendezés:

 

A purhab eltávolító alkalmazása

A purhab eltávolító elsődleges funkciója, ahogy az, az elnevezéséből is egyértelműen kiderül a megkötött purhab eredményes, nyomtalan eltávolítása. Ez megfelelő anyag nélkül szinte kivitelezhetetlen feladat. Természetesen a termékpalettánk tagjai között megannyi variációt találhat. Érdemes felmérnie a készletet, hogy végül azt a típust vásárolja meg, mely igényeinek maximálisan megfelel. Például az egy vagy kétkomponensű purhab nem mindegy, hogy milyen felületen kötött meg. Nem egy termék kizárólag a nem porózus, azaz műanyag, alumínium felületeken alkalmazható. Az alkalmazás egyébként roppant egyszerű. A legjobb, ha egy kés, vagy szike segítségével (spakni is megteszi, ha más nincs a keze ügyében) levakarja a purhabot, amennyire csak lehet. A fennmaradó rétegre csak fel kell hordania a pasztaszerű anyagot, mely elvégzi a végső simításokat. Fél órával később egy műanyag spatula közreműködésével könnyedén leszedhető a maradék purhab. A száraz rongyos áttörlés után érdemes tiszta vízzel is letisztáznia a már purhabmentes részt.

A legjobb purhab eltávolító

Nyilván azt a terméket preferálja a leginkább, mely hatékonyságában verhetetlen. Ez abszolút logikus. De vannak még olyan tulajdonságok, melyeket érdemes szem előtt tartania. A paszta ugyanis nem kell, hogy mérgező legyen, vagy éppen nem kell, hogy elviselhetetlen szagával megnehezítse munkáját, és az életét. Vásároljon olyan terméket készletünkből, mely méregmentes, enyhe szagú, biológiailag könnyedén lebomló. A gazdaságos, könnyedén használható variációk nemcsak megszabadíthatják a felesleges purhabtól, hanem óvhatják is környezetét, ami nem egy utolsó szempont!

Összehasonlító
Gyártó
Szín
Festék fajta
Felhasználás szerint
Higítás
Festék típusa
Létra típusa
Szerszám típusa
Hőszigetelés típusa
Vakolat típusa
Burkolóanyag fajtája
Burkolóanyag típusa
Burkolóanyag minősége
Szilikon típusa
Fényesség
Ragasztó típusa
Poráru típusa
Felhasználás helye