Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide. Rendben!
Termékek Menü
0
   

Hőálló tömítések

Itt szűkítheti a keresett termékek körét:
Gyártó szerint
Felhasználás szerint
Szín
Ár
Szilikon típusa
Mililiter
Gramm
Nézet:
Rendezés:

Mire jó a hőálló tömítés?

A hőálló tömítés legfontosabb és egyben legértékesebb jellemvonása, hogy megkötést követően nem reped, nem töredezik. Az 1500 C hőhatár magáért beszél, nem véletlen, hogy ezeket a termékeket leginkább kályhák tömítéséhez szokták felhasználni. Az aszbesztmentes alternatívák azon túl, hogy kitűnő paraméterekkel büszkélkedhetnek, még a környezetre sem olyan veszélyesek, ami nem elhanyagolható szempont. Fugák, nyílások tömítésére kiváló, nyilván olyan részeken, ahol magas hőmérséklet keletkezik. Így a kályhák, kazánok, füstcsövek kitűnően tömíthetőek a közreműködésével. Óriási pozitívuma, hogy szinte valamennyi, szokványosnak mondható felületen alkalmazható. Természetesen a felület állapota már korántsem mellékes. Az eredményes, és hatásos használhathoz a vakolatnak, betonnak, vagy éppen fémnek tisztának, por- és zsiradékmentesnek kell lennie, ellenkező esetben ugyanis hiába rendelkezik kiváló tulajdonságokkal a termék, egyik pozitívuma sem érvényesülhet, hála a nem megfelelő feltételeknek. A porózus felületeket érdemes alkalmazás előtt benedvesíteni, a jobb tapadás biztosításának érdekében. Akár burkoláshoz is jó alapot garantálhat.

Milyen a legjobb hőálló tömítés?

Nyilvánvalóan azt a terméket fogja tökéletesnek ítélni, mely minden elvárásának maradéktalanul megfelel: hatékonyságát, működését és persze használhatóságát illetően. A kínálatunkban elérhető alternatívák egytől-egyig magas minőséget képviselnek, s e kettő összefügg. Ha ugyanis megbízható variációba fekteti bizalmát, akkor biztos, hogy sem a használat során, sem a végeredmény szemlélésekor nem fog érezni csalódottságot, sokkal inkább határtalan elégedettséget. Ezt pedig csak a legjobb alternatíva borítékolhatja.

Összehasonlító
Gyártó
Szín
Festék fajta
Felhasználás szerint
Higítás
Festék típusa
Létra típusa
Szerszám típusa
Hőszigetelés típusa
Vakolat típusa
Burkolóanyag fajtája
Burkolóanyag típusa
Burkolóanyag minősége
Szilikon típusa
Fényesség
Ragasztó típusa
Poráru típusa
Felhasználás helye