Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

A Baumit Duotop méltó helyen van a csúcskategóriában

A vékonyvakolatokat illetően, hatalmas választékkal találkozhatunk. Ebből kifolyólag nem is olyan egyszerű a választás. Ezért érdemes megismerkedni a tulajdonságaikkal, hogy tisztában legyünk azzal, milyen előnyöket kínálnak.

A Baumit Duotop esetében a minőséget helyezték előtérbe. De mitől minőségi egy vékonyvakolat? Elsősorban megbízható mechanikai védelmet biztosít, kivétel nélkül minden típusú homlokzaton. Fontos megjegyezni, hogy ezzel a vékonyvakolat típussal egészen egyedi homlokzatok alakíthatóak ki, az innovatív színeknek köszönhetően. A homlokzatok esetében különösen sokat számít a felület élettartama. Kimondottan komoly előnyként beszélhetünk a Baumit Duotop ellenállóságáról a környezeti hatásokkal szemben.

Milyen dolgozni a Baumit Duotop-al?

Kész termékről lévén szó, magától értetődik, hogy mennyire egyszerű és gyors ezzel a munka, mivel azonnal felhordható. Nem kell az anyagkeveréssel és a megfelelő arány megtalálásával tölteni az időt. Az összetételéből fakadóan rendkívül kicsi az esély arra, hogy idővel algák, gombák jelenjenek meg a homlokzaton, ezért sokáig megőrzi az újszerű hatását. A tartósságát egyrészt a műgyanta alapú kötőanyagának köszönheti. Főként polisztirolos hőszigetelő rendszerekhez ajánlott a használata, de emellett bármilyen alapvakolattal kompatibilis.

A tökéletes végeredmény elérése nemcsak a Baumit Duotop minőségén múlik, hanem az ideális körülmények is befolyásoló tényezőnek számítanak, mint a felület, az anyag és a levegő hőmérséklete. Ehhez a +5 és a +25 C fok közötti hőmérséklet az ideális.

Tartalomhoz tartozó címkék: Baumit Baumit Duotop