Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

A Baumit egyedülálló minőséget kínál

Nem kell szakembernek lennünk ahhoz, hogy levonjuk a következtetést a minőségi Baumit termékekkel kapcsolatban. Egyértelmű, hogy mindenki tartós és esztétikus megoldásban gondolkodik a kivitelezés során. Senki sem szeretné, hogy néhány hónap elteltével leváljon a csempe, mozogjon a járólap vagy peregjen a vakolat.

Persze nem mindegy, hogy melyik anyagot miként használjuk fel, mert mindig kiemelten fontos figyelni a gyártó által előírt kritériumokra az alkalmazásukkal kapcsolatban. Az viszont tény, hogy a Baumit termékek tartós megoldást garantálnak minden körülmény között. Nemcsak a végeredményben gyönyörködhetünk, hanem az is pozitívumként hozható fel, hogy mennyire egyszerű és kézenfekvő ezekkel dolgozni. Egy profi szakember azonnal különbséget tud tenni a prémium és az olcsó, rossz minőségű építőanyagok között.

Baumit termékek speciális kötőanyaggal

A titok az összetételben rejlik, ami gyors kötést eredményez, ami különösen előnyös aljzatkiegyenlítés vagy csempézés esetén. A gyors kötés és az emelt szilárdság előnyös tulajdonságai a későbbiekben is megmutatkoznak, hiszen az így elkészült felületek sokkal tovább lesznek ellenállóak a mindennapos igénybevétellel szemben. Az oldalfalak esetében a gipszelési, glettelési, vakolási munkák gyerekjátéknak tűnnek majd a kikevert anyagok krémes állaga miatt, ami jelentősen megkönnyíti a felvitelüket és a szétterítésüket. A keverés géppel és kézzel egyaránt elvégezhető. A száradást követően a Baumit termékekkel készített felületek ellenállnak a nedvességnek, ezért sokkal tovább tartanak, mint más gipszalapú glettek.

Tartalomhoz tartozó címkék: Baumit Baumit klíma glett