Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

A Baumit ismét bizonyít

A Baumit termékektől már megszokhattuk a remek minőséget, ami elsősorban az összetételükből fakad. A prémium kategóriába tartozó építőanyagokkal gyorsabb és tartósabb kivitelezés érhető el. Ez jellemző minden, a kínálatban található modern, magas minőségű termékre, mivel ez a név egyet jelent a hozzáértéssel. 

Nincs annál kellemetlenebb, mint amikor az anyag miatt nem halad a munka. Túl lassan szárad, nem tapad, nem ragad, lefolyik vagy a végén bereped, esetleg a száradást követően nem olyan felületet kapunk, amire szükség lenne. Ez pedig kimondottan lényeges például az alapvakolatoknál, amiknek több szerepük van, a falak védelme mellett. Egységes és sima, nedvszívó alapfelületként szolgálnak. A Baumit UniPutz univerzális alapvakolat ebből a tekintetből kitűnő választásnak számít, ugyanis alapvakolatnak és simítóvakolatnak egyaránt használható.

A Baumit UniPutz számos előnye

Univerzális vakolat révén, rendkívül sokrétű felhasználást tesz lehetővé. Kül- és beltérben egyaránt alkalmazható. Pórusbetonon, égetett téglán, sőt, még ásványi kötésű fagyapot és faroslemezeken is használható. A Baumit olyan felhozatallal jelentkezik, ami nem okoz csalódást semmilyen téren, hiszen jelentős terhet vesz le a vállunkról a kivitelezés során. Az alapvakolatok, vékonyvakolatok hibátlan elkészítésével gondoskodhatunk arról, hogy a végső festékréteg felkenése után kifogástalan végeredményben legyen részünk. Ehhez pedig nem kell mást tennünk, csupán  a megfelelő helyről beszerezni a prémium anyagokat.

Tartalomhoz tartozó címkék: Baumit Baumit klíma glett