Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

A Baumit széles termékpalettát kínál a látogatóknak

A Baumit márka már rengeteg különböző terméket dobott a piacra, melyek kivétel nélkül elnyerték azon háztulajdonosok tetszését, akik minőségi életvitelre törekednek. Az, hogy valaki szép és igényes környezetben szeretne élni, az egyik legalapvetőbb emberi igény, aminek a megvalósítására ma már nagyon sokféle szolgáltatás, illetve termék áll rendelkezésre.

A Baumit vállalat azt tűzte ki célként, hogy segítsen az embereknek a hosszútávon is fenntartható, energiatakarékos és nem utolsó sorban kényelmes mindennapok kialakításában. A gyártó cég ebben a szellemben hozza létre a házépítéshez, illetve lakásfelújításhoz szükséges alapanyagokat, melyek a Festékaréna webáruházban is szép számmal megtalálhatók. Nem számít, hogy habarcs, glettanyag, gipszes vakolat, ásványgyapot ragasztó, homlokzatfesték vagy beltéri alapozó festék beszerzését tervezi-e, a kínálatban garantáltan rátalál azokra a termékekre, melyek maximálisan kielégítik az igényeit.

Az alapanyagok kiválóságáról Európa egyik legjelentősebb építőipari vállalata, a Baumit gondoskodik, ami már 1988 óta örvendezteti meg a felhasználókat a minőségi termékek nyújtotta előnyökkel. Amennyiben tehát a vásárlást fontolgatja, akkor nincs oka a hosszas vacillálásra, hiszen ezeknél jobb festékeket, ragasztókat, habarcsokat biztosan nem talál a piacon. A termékoldalon szereplő információk átolvasását követően akár már ma is leadhatja a rendelését, hogy minél hamarabb neki tudjon lendülni az otthon szépítésével, átalakításával kapcsolatban felmerülő feladatoknak. 

Tartalomhoz tartozó címkék: Baumit klíma glett Baumit