Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

A beltéri falfesték meghatározhatja egy szoba hangulatát

A lakások és irodák időnként renoválásra szorulnak. A jól kiválasztott beltéri falfesték ilyen esetben és teljesen új épületek esetében is kiváló eredményt garantál. Meszeléskor a tisztaság mellett az esztétikai szempont is szem előtt tartandó, ugyanis a bútorokkal harmonizáló színárnyalatú beltéri falfesték használatával a helyiség előnyösen megváltozik.

A színválasztás mellett a festék minőségére is figyelni kell a tartósság és az esetleges tisztíthatóság érdekében. Webáruházunk kínálatában ebből a termékből többfélét is kínálunk, különféle árfekvésben és kategóriában. Amennyiben Önnek szüksége lenne valamilyen beltéri falfesték fajtára, böngésszen oldalunkon és meg fogja találni  a számítását. Kizárólag kifogástalan minőségű árucikkeket forgalmazunk, legyen szó alapozókról vagy pedig színezett felső réteget képező anyagokról. A fehér színben megtalálhatóak közül kiemelendő a matt réteget létrehozó és a szigetelő takarófesték, de olyannal is tudunk szolgálni, amely alga-és gombaölő tulajdonságot mondhat magáénak vagy éppen selyemfényű hatást nyújt.

A színes beltéri falfesték kategóriában igen széles a választék, vásárolhat a sűrűbb, folttakaró fajtából és a design termékekből, valamint diszperziós és színkevert festékekből is. Némelyik matt, másik fényes vagy épp metálfényű hatást kelt a falfelületre felvitt festék. A speciális beltéri falfesték megtalálható akár mágneses kivitelezésben is. A festés folyamatához nálunk mindent megtalál, amennyiben kérdése lenne, forduljon bátran telefonos ügyfélszolgálatunkhoz!

Tartalomhoz tartozó címkék: beltéri falfesték falfesték