Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

A betonjavító habarcs csomómentesen alkalmazandó

A kül-és beltéri betonfelületek idővel megsérülhetnek. Ilyen esetekben nem kell újraönteni az egészet, hanem kiváló eredménnyel alkalmazható a betonjavító habarcs. Ez 0,1 mm szemcseméretű por formájában kerül kereskedelmi forgalomba, megfelelő mennyiségű víz hozzáadását követően már használható is.

A massza fél óra múlva megköt, ezután az esetlegesen megmaradt anyag már nem hígítható vissza. A betonjavító habarcs használható a betonfelületek mellett mészből és cementből álló vakolat javítására és illesztési fugák lezárására, de gletteléssel teljes felületek póruslezárására is. A nagyobb fix elemes rendszerek renoválásakor ajánlott a felvitt betonjavító habarcs későbbi megrepedezésének elkerülése érdekében öntapadó üvegszövet vagy fugafelhő csíkok beágyazása. Nem alkalmazható fröccsenő víznek kitett felületen és lábazati falrészeken sem, ezekre a helyekre más jellegű termékeket tudunk webáruházunkban felkínálni.

A felvitt anyag maximális rétegvastagsága eltérő, sima falrészen 10 mm, fugában és üregekben pedig 30-40 mm lehet az optimális hatékonysági fok szempontjából. A betonjavító habarcs előkészítéséhez nincs szükség különösebb építészeti szaktudásra, elegendő egy járatos keverőgéppel addig keverni a megszabott mennyiségű vízzel együtt, míg csomómentes nem lesz. A napjainkban forgalomban lévő betonjavító habarcs széleskörű alkalmazhatóságának és könnyű kezelhetőségének köszönhetően egyre nagyobb körben fokozódó népszerűségnek örvend. Amennyiben Önnek is szüksége lenne ilyen termékre, látogasson el webáruházunkba és tekintse meg kínálatunkat!

Tartalomhoz tartozó címkék: betonjavító habarcs betonjavító