Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

A bútorok védelme és szépsége bútorlakkal tehető teljessé

A bútorkészítők, asztalosok utolsó simítása valószínűleg egy bútorlakk segítségével fog megtörténni, miután megalkották a kívánt tárgyat. 

 

Ezzel az utolsó művelettel állnak használatra készen a legkülönfélébb bútorok és fából készült használati tárgyak, ajtók, ablakkeretek és még a fapadlók is. A bútorlakk megvéd a kisebb mechanikai sérülésektől és fajtától függően az időjárási viszontagságoktól, vagyis kültéren alkalmazva is megfelelőek lehetnek. Utóbbira jó példa a közismert csónaklakk, mely vízbemerülő testek, csónakok esetében kiváló, ugyanakkor kerítések vagy kerti bútorok esetében is alkalmazható.

E mellett számos gyorskeményedésű és rugalmas bevonatot adó, megfelelő védelmet nyújtó lakkfajtával találkozhat webáruházunkban. A kiváló márkák garantáltan jó minőséget és megbízhatóságot jelentenek, a vízbázisú, oldószermentes lakkok még a környezetünket sem terhelik toxikus anyagokkal. A bútorok lakkozása a védelmi funkció mellett az esztétikumra is kiterjed, ezért alkalmazzon jó minőségű, kiválóan terülő bútorlakkokat, melyek selyemfényű vagy magas fényű változatban is megtalálhatóak.

Ha rendkívüli terhelésnek kitett helyekről van szó, akkor a GEMINI lakkok kerülhetnek elő, mert ezeknek rendkívül magas a szárazanyagtartalma, és húsos bevonatot képeznek, ugyanakkor szépen kifeszülnek a felületen. Nyílászárók esetében pedig filigránabb megoldásokban kell gondolkodni, hogy lakkozás után is tökéletesen végbemehessen a nyitás-zárás, erre alkalmasak a monolakkok vagy a vastaglazúrok.

Tartalomhoz tartozó címkék: átlátszó lakk bútorlakk