Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

A Ceramic festék más, mint a többi

Lehet, hogy még nem létezik tökéletes festék, de a Héra Ceramic festék közel áll hozzá. Mert mi az, amit minden festéktől elvárunk? Hogy száradás után képezzen esztétikus és ellenálló felületet, mellesleg az sem hátrány, ha dörzsálló. Az említett festék eleget tesz ezeknek az elvárásoknak, sőt, sok esetben felül is múlja az átlagos felhasználó igényeit.

Ezt jól példázza az a tulajdonsága is, hogy fertőtleníthető, ezért olyan intézményekben is alkalmazható, ahol fontos a higiénikus környezet, mint kórházakban, éttermek konyhájában, gyógyszertárakban stb. Persze mindannyian hallottunk már mosható festékekről, de a Héra Ceramic festék az erős dörzsölésnek is ellenáll, ezért foltmentesen tisztítható, mivel hidrofóbb alkotóelemeket tartalmaz. Ebből fakad a vízlepergető tulajdonsága. Jó ötlet hermetikusan lezárni a falakat? Elvégre előnyös, hogyha azok „lélegeznek“. Olyan innovatív kötőanyag szerkezettel rendelkezik, ami páraáteresztő tulajdonsággal bír. A száradást követően, selyemmatt felületével egyedi megjelenést kölcsönöz az adott falfelületen.

A Ceramic festék bírja a strapát

Olyannyira, hogy akár több ezerszer is megdörzsölhető, mégsem veszít a színéből és nem kezd el kopni. Ehhez viszont szükséges megvárni a teljes kikeményedési időt. Az átvonhatósági idő, nem tart többet 3 óránál, viszont a teljes kikeményedéséhez 2 hétre van szükség. Nem árt a második réteg felvitele előtt ellenőrizni, hogy teljesen megszáradt-e az első. Széles színválaszték áll a rendelkezésünkre, így egészen egyedi, mégis esztétikus megjelenést alakíthatunk ki az otthonunkban a Héra Ceramic festék segítségével.

Tartalomhoz tartozó címkék: Ceramic festék Héra Ceramic