Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

A csúcskategóriába tartoznak a Tikkurila festékek

A csúcskategóriába tartoznak a Tikkurila festékek

A finn Tikkurila prémium festékek egyet jelentenek a minőséggel, amelyek leegyszerűsítik a festési munkálatokat. Az egyszerű fogyasztók és a szakemberek körében egyaránt népszerűek ezek a termékek. Beltéri és kültéri használat szempontjából egyaránt ideális választás. Kültéri falakhoz, mennyezetekhez, fához és fémhez, betonhoz megtalálható az ideális változat.

Környezetbarát Tikkurila festékek

A legtöbb termék vízben oldódik, ezért a száradása során nem kell a kellemetlen szagoktól tartani. A mérgező, illékony anyagok miatt sem kell aggódni, amelyek belélegezve, főként a beltérben számítanak veszélyesnek. Gyorsan száradnak és antiallergéneket tartalmaznak.

Tartós bevonat Tikkurilával

A festékek minősége önmagáért beszél, viszont a tartósság szempontjából rengeteget számít a felület szakszerű előkészítése. Hogyha ez megtörtént, akkor éveken keresztül gyönyörködhetünk a különféle árnyalatokban. A színkeverést a legmagasabb precizitást nyújtó gépek végzik.

Tikkurila felújításhoz

A régi fa- és fémfelületek szebbé varázsolhatóak, mint valaha. A prémium festékkínálatnak hála, akár egy teljesen új arculatot is adhatunk a régi bútornak. A rozsdás fémkerítés újra eredeti állapotában pompázhat. A bel- és kültéri falak életre kelnek körülöttünk, ami nagyban hozzájárul a tökéletes komfortérzet megteremtésében. Beltérben még mindig hódít a fehér, ami növeli a teret. De, a Tikkurila festékek a színskála bármelyik árnyalatában beszerezhetőek. A felvitelükhöz nincs szükség speciális festőszerszámokra.

Tartalomhoz tartozó címkék: fémfesték Tikkurila