Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

A Dulux csempefesték egyszerű, de nagyszerű megoldás

A Dulux csempefesték egyszerű, mégis látványos megoldás lehetőségét kínálja, ha már meguntuk a régi csempék nyújtotta látványt. Hogyha a régi burkolat leverése nélkül szeretnénk új színt vinni a környezetünkbe, akkor miért ne tehetnénk meg, hogy egyszerűen csak átfestjük azt?

A Dulux csempefestékkel ez gyerekjáték és gyorsan kivitelezhető. Egy új burkolat készítése több napot vesz igénybe, rengeteg munkával és törmelékkel jár együtt. Ez a megoldás viszont egy délután alatt kivitelezhető, ha pedig ügyesen jártunk el, akkor a végeredmény hasonlóan látványos lehet. Festhetünk márványra, kerámiára, fali csempére vagy porcelánra. Mivel oldószermentes, más szóval vízbázisú, ezért száradás közben szagtalan. Nem kell hosszú órákon át szellőztetni a felvitele és a száradás közben. A használata egyszerű, viszont azzal is érdemes tisztában lennünk, hogy hol ne alkalmazzuk a csempefestéket.

Mit ne fessünk le a Dulux csempefestékkel?

Elsősorban a függőleges felületek festésére készült. Tehát ebből következik, hogy bár a járólapot is lekenhetjük, arra viszont számítanunk kell, hogy nem bírja a fizikai igénybevételt. Hamar lekopik, hogyha a zuhanytálcára, padlóra, munkalapra kenjük. A falra, tehát fali csempére kenve az enyhe tisztítószereknek ellenáll, ezért mosható. A Dulux csempefesték hengerrel és ecsettel egyaránt felvihető a felületre, előtte viszont győződjünk meg arról, hogy elvégeztük-e a kötelező zsírtalanítást, portalanítást. Különösen a konyhában okozhatnak gondot a tűzhely körül a zsíros szennyeződések, ezért alaposan kell eljárnunk a tökéletes fedés érdekében.

Tartalomhoz tartozó címkék: Dulux Dulux csempefesték