Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

A Dulux festékekkel megtalálhatja az otthonához legjobban illő színeket

A Dulux több mint festék. A vállalat nem csak szimplán festékeket készít, hanem életérzést, vidámságot és frissességet garantál a hozzájuk csatlakozóknak. Számos program és lehetőség között találhatja magát, aki ellátogat a cég honlapjára. 

 

A Dulux festék segít megtalálni saját stílusunkat, mely az otthonunkban is visszatükröződik. A csúcsminőségű és kiváló fedőképességű pigmentek segítségével mindenki játszva festheti meg a megálmodott életteret, mely körbeveszi otthonában. A Dulux festékekkel akár minden helyiségünkben más és más varázslatos miliőt teremthetünk, nem beszélve a falak tartósságáról és kopásállóságáról. 

Az olyan makacsnak tűnő foltok is könnyedén eltávolíthatóak, mint a kóla, kávé vagy céklalé és még a rúzsfoltok sem hagynak nyomot a folyadéktaszító Dulux falakon. Ritka a festék történelemben az olyan vállalat, akit a háború segített hozzá hírnevének megszerzéséhez. A háború után mindenki számára szemmel láthatóvá vált a különbség a Dulux festékkel vagy a másfajta festékekkel festett házak között.

A Dulux ugyanis megmaradt a házakon. Angol eredete ellenére ma már a hollandok háza táján kell keresni a vállalat székhelyét, de sikerük töretlen és hazánkban is méltán szereztek hírnevet. A készre kevert falfestékek piacán előkelő helyen szerepel a Dulux festékcsalád, mellyel most ön is elkápráztathatja az otthonába látogatókat. Válogasson kedvére a nagyvilág színeiből és tegye otthonát ragyogóvá és üdévé segítségükkel.

Tartalomhoz tartozó címkék: Dulux festék Dulux