Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

A faragasztó, amely nemcsak a fát ragasztja meg

Akik fával vagy fából készült alapanyagokkal dolgoznak, illetve sokat barkácsolnak, azok számára nem kérdéses, hogy mindig kell legyen a kezük ügyében a szerszámok mellett faragasztó is. Hiszen a tömör fától kezdve a különböző fából készült lemezekig, mindent kiválóan meg lehet ezzel ragasztani.

 

Azonban azt nem mindenki tudja, hogy ezek a ragasztók ugyanilyen alkalmasak papírból és műanyagból készült tárgyak összeillesztéséhez is. Pattex faragasztók különböző kiszerelésekben kaphatóak, egészen az öt literes vödrös változatig, ami igen gazdaságosnak mondható. Ipari és otthoni környezetben, kint és bent is kiállják az erőpróbát.

A sokak által kedvelt, népszerű márka gyártói sok energiát fektetnek fejlesztéseikbe, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy ragasztóik egyre nagyobb százalékban készüljenek környezetbarát összetevőkből, és mindenkor kielégítsék a vásárlók korszerű igényeit. A normál hatóidejű faragasztók mellett kifejlesztették a gyorsabban kötő expressz változatokat is, amelyek megrövidítik a várakozási és száradási időt a tárgyak további használatbavétele előtt. A faragasztók enyhén opálos, áttetsző felületűek lesznek megszáradásuk után.

A felvitelt megkönnyíti, hogy a kétoldalas alkalmazás helyett, akár egyoldalas kenéssel is működnek. Nagy felületetek ragasztása esetén ecsetelésen kívül, hengereléssel is felhordhatóak. Amennyiben Ön egy környezetbarát, vizes diszperziós, oldószer nélküli és nagy kötési szilárdsággal rendelkező faragasztót keres, válassza a termékeinket!

Tartalomhoz tartozó címkék: faragasztó vízálló faragasztó