Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

A faragasztó papírhoz, műanyaghoz is tökéletes választás

Aki barkácsol, szerel, vagy kézműves termékeket állít elő, minden bizonnyal szüksége van egy jó féle ragasztóra. Mindezek a tevékenységek az ön háztartásában is előfordulhatnak alkalmanként, amikor is jó, ha van kéznél egy faragasztó

 

Ezzel nem csak fából készült tárgyakat, de papírt, kartont és műanyagot is összeragaszthatunk. A Pattex márka minőséget képvisel a kategóriájában, mely oldószer nélküli és csaknem áttetszőre szárad. A több mint hatvan éve működő cég, ennyi idő alatt kifejlesztette a modern kor követelményeinek is megfelelő ragasztóit.

A szakipari használat mellett háztartási felhasználásra is tökéletesek a normál, expressz és vízálló faragasztók, melyek segítségével nem maradhat eltört mécses otthonában. Bár a ragasztókat nem szabad a csatornába önteni, a gyártó nagyon figyel arra, hogy termékei ne tartalmazzanak toxikus anyagokat, így azok a környezetünkre ártalmatlannak tekinthetők.

A faragasztók bel- és kültéri tárgyakon is egyaránt alkalmazhatóak és bármilyen fát megragasztanak. Egy vagy kétoldalas kenéssel is működnek, legyen szó furnér vagy farostlemezről, tömör fáról vagy fugaragasztásról. Alkalmas például dekorlapok egymáshoz ragasztására vagy csapos kötések esetében. A ragasztót többféle módon is felviheti a felületre, például ecsettel, hengerrel vagy gépi úton.

A normál változat a végleges kötésszilárdságot 24 óra alatt éri el, vagyis a tartósság érdekében ennyi idő után érdemes a ragasztott tárgyakkal továbbdolgozni. Az expressz változattal pedig ennek a felére csökkenthető a várakozási idő.

Tartalomhoz tartozó címkék: faragasztó vízálló faragasztó