Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

A fémfestékek sokszínűséggel hódítanak

Amikor a festés kerül napirendre, akkor nem mindegy, hogy milyen felületet szeretnénk befedni. Minden anyag más-más jellemzővel, tulajdonsággal bír, és ahhoz, hogy tökéletes végeredményt kapjunk, ennek figyelembevételével kell kiválasztanunk a megfelelő termékeket. A fém egy különösen kényes felület, aminek a kezelésére, befedésére csak a speciális fémfesték alkalmas.

Biztos alap, amire lehet festeni

A fémfelületek esetében különösen fontos, hogy legyen egy alap, amire aztán fel tudjuk vinni az általunk választott színt. Ha az alapréteggel gondok vannak, például nem fed eléggé vagy nem egységes, akkor ez bizony a fedésen is meg fog látszani. Éppen ezért fontos, hogy már az alapozó munkánál is minőségi fémfestékeket használjunk, amivel elő tudjuk készíteni a terepet a további rétegek felvitelére.

Speciális fémfestékek

A kínálatunkban szereplő fémfestékek változatos képet mutatnak. Ott vannak például az aeroszolos változatok, de  ha zománcfestékeket keres, nálunk azokat is megtalálhatja. Az általunk kínált márkatermékek kivétel nélkül a magas minőséget képviselik, a használatukkal optimális eredményt tud elérni. A fémfelületek alapozására, befedésére alkalmas festékek kiválóan alkalmazkodnak a fém egyedi tulajdonságaihoz, aminek köszönhetően megfelelő fedést garantáltnak.

Hígítók és festékmarók

Előfordulhat, hogy valamilyen okból kifolyólag a fémfelületeink felújításra szorulnak, és ezért először a rákent festékréteget kell gondosan leoldani, hogy aztán fel tudjuk vinni az újat. Erre a célra is megtalálhatja a webáruházunkban a szükséges termékeket, eszközöket.

Tartalomhoz tartozó címkék: festékbolt fémfesték