Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

A fürdőszoba festéknek bírnia kell a párát

A tisztálkodásra szolgáló helyiség nem volt mindig az otthonok szerves része, de napjainkra már teljes mértékben azzá vált. Igen elterjedt a csempézés, de emellett szükség mutatkozhat fürdőszoba festék alkalmazására is, a szabadon maradt felületek megfelelő karbantartása érdekében.

A kellemes enteriőr megoldások céljára webáruházunk kínálatában az érdeklődő többfele fürdőszoba festékre találhat, melyek révén a helyiség hangulata jelentős mértékben elfordítható pozitív irányban. Az ide ajánlott termékek leginkább vízálló funkcióval bírnak, azaz a rájuk kerülő víz és hab lepereg a velük kezelt falakról. Ezáltal a fürdőszoba festékvédő szerepet is betölthet. A páratartalom is jelentős ezekben a terekben, valamint a hőmérséklet is ezzel párhuzamosan néha igen magas. Ezeket a szempontokat figyelembe véve ajánlatos a megfelelő termék kiválasztása.

A legjobbak azok, amelyek a különleges adalékoknak hála nemcsak szép színűek, hanem tartósan meggátolják a falak és a mennyezet károsodását, penészedését, valamint könnyen tisztíthatóak. Egyes fürdőszoba festékfajták a megelőzés mellett képesen a már penészes felületek rendbehozására is. Mindegyik típus felvitele viszont fontos, hogy szilárd, pormentes és száraz felszínre kerüljön, a lepergés elkerülése érdekében. A különleges és korszerű fürdőszoba festék termékkategórián belül találhat a felhasználó olyat is, amely feleslegessé teszi a csempézést, mely pénztárcakímélő módszer is egyben. Böngésszen oldalunkon és nálunk garantáltan megtalálja az Önnek leginkább megfelelő opciót!

Tartalomhoz tartozó címkék: beltéri falfesték fürdőszoba festék