Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

A GEMINI parkettalakkok nem csak parkettához valók

A fa felületek gondos kezelést és megfelelő védelmet igényelnek. Mivel természetes anyagról van szó, meg kell azt védeni számos kártékony hatástól, apró élőlényektől és az időjárástól, ha annak kitett helyeken található. 

 

A parketták a nagy igénybevétel miatt igénylik a fokozott védelmet. Egy szó, mint száz, a fából készült használati tárgyak nagyon jól mutatnak, de csak akkor, ha megfelelően kezeljük őket. A GEMINI parkettalakkokkal ön is el tudja érni a kellő védelmet, mert erős védőfelületet képeznek. Sűrű, testes lakkfajtáról van szó, melynek magas a szárazanyagtartalma, mégis tükörsimára képes kifeszülni a kezelt felületeken.

Így a megfelelően előkészített fa tárgyakon és padlón hosszantartó védelmet biztosítanak. A GEMINI parkettalakk oldószeres és kétkomponensű, mely kemény, ugyanakkor rugalmas felületet biztosít. Régi, használt, vagyis már előzőleg lakkozott padlón és újonnan elkészült parkettán is alkalmazható egyaránt. De ha újralakkozásról van szó, el kell távolítani az előző réteget az új felvitele előtt.

Ha megfelelően előkészítette a felületet és a megfelelő technikával dolgozik - mely történhet ecsettel vagy hengerrel is -, garantáltan kopásálló és hosszú életű lesz a padlója. Felejtse el a csónaklakkot, mely kültéri, vízbemerülő tárgyak esetében nyújtja a legkiválóbb eredményt. Parkettához, padlóhoz, ajtó, ablakfélfához vagy erősen igénybevett helyeken, ahol fa felületek vannak, használjon kétkomponensű vagy GEMINI parkettalakkot.

Tartalomhoz tartozó címkék: parkettalakk Gemini parkettalakk