Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

A lábazat kialakítása profi módon

A lábazat kialakítása minden esetben kulcsfontosságú, hiszen az épület csak akkor lesz stabil, ha az alapok is kellően stabilak. A munkálatokhoz a lábazati vakolat készítés is hozzátartozik, hiszen többek között az alap külső látképe is fontos. Erre a célra lettek kifejlesztve a minőségi vakoló anyagok, amikre aztán bármilyen színű festék felvihető, ezzel dekoratívvá téve az épület ezen részét.

A részletekben rejlik a lényeg

A lábazati vakolat kialakítása során nagy figyelmet kell fordítani a részletekre, hiszen csak ebben az esetben lesz tökéletes a végeredmény. Egy kardinális kérdés például, hogy milyen minőségű anyagokat használunk. A megfelelő fedés csak abban az esetben lesz garantálva, ha olyan márkatermékek kerülnek alkalmazásra, amik már bizonyságot tettek a kiválóságukról. Csak, hogy néhányat említsünk a sok közül, ilyenek például a Baumit, a Düfa, a Policolor és a Weber által készített festékek is. Amennyiben Önnek is ezekre van szüksége, akkor jó helyen jár, a Festékaréna webáruházban ugyanis megtalálja mindegyiket!

A lábazati vakolat és festék felhasználásáról

A lábazati festékek használata nem igényel különösebb szakértelmet vagy gyakorlatot, de azért nem árt tisztában lenni pár dologgal. Először is, hogy a lábazati vakolat felvitele után kell alkalmazni ezeket, megtisztított felületen. A festékanyag gondos felhordása előtt érdemes mélyalapozót is használni a maximális fedés elérése érdekében. Lehetőség szerint, ne tűző napon fesse le a felületet és ne is akkor, amikor nagyon párás a levegő. A 3-4 óra száradási időt pedig mindenképp várja meg a rétegek felvitele között.

Tartalomhoz tartozó címkék: lábazati vakolat vakolat