Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

A lábazati vakolat könnyen feldolgozható

 

Az épületek egyik legfontosabb és leginkább igénybe vett szerkezeti eleme a lábazat. Az időjárási viszontagságok által okozott károk kivédése a magas minőségű lábazati vakolat kiválasztásánál kezdődik. Amennyiben Önt is érinti ez a probléma, látogasson el webáruházunkba és nálunk többféle lábazati vakolat típust is megtalálhat.

Igényeinek megfelelően kiválaszthatja az Önnek leginkább megfelelő fajtát. A döntésben segítségére lehet felhasználóbarát módon kialakított weboldalunk, ugyanis az egyes termékek fényképére kattintva megjelennek az adott darabra vonatkozó pontos adatok. Ezek összehasonlítása révén könnyebb a döntés. A jól megválasztott lábazati vakolat könnyen feldolgozható, valamint tartós bevonatot biztosít. A dekoratív funkcióval is bíró massza kül- és beltéren egyaránt használható, legyen szó beton, műkő, eternit vagy cementes felületek bevonásáról.  Lábazati hőszigetelő rendszerekkel is kompatibilis.

Az optimális hatás elérésének előfeltétele, hogy a lábazati vakolat kizárólag száraz, mozgás-és zsugorodásmentes falrészre kerüljön. Szükség esetén, a későbbi esetleges lepergést megakadályozandó, javasolt vízszigetelés beiktatása is. A massza felkenése előtt ajánlott az érintett falrész diszperziós mélyalapozóval való lekenése. Ennek megszáradását követően kell felvinni a lábazati vakolat masszát 2-2,5 mm vastagságban, mégpedig rozsdamentes acélsimítóval. Válassza akár a matt, akár a rusztikus vagy a színes kivitelezésű terméket, szavatoltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Tartalomhoz tartozó címkék: lábazati vakolat vakolat