Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

A lábazati vakolat szerepe igen fontos

Stratégiai és esztétikai szempontból is a lábazat az épületek egyik legfontosabb része, ez a szerkezeti elem köti össze a falakat a talajjal. Nem mindegy, hogy milyen a felhasznált lábazati vakolat minősége, mivel ez a felület igencsak ki lesz téve az időjárás viszontagságainak.

Érdemes a tartósság érdekében a megépítésnél erre a szempontra fokozottan figyelni. Amennyiben Ön is építkezni szeretne, esetleg a már meglévő épülete renoválásra szorulna, állunk a rendelkezésére. Webáruházunk felhasználóbarát felületén minden megtalálható, amire szükség mutatkozna, többek között sokféle lábazati vakolat is. A víz- és hőszigetelést még a vakolás kezdete előtt el kell végezni. Akármilyen a felhasznált lábazati vakolat, minden esetben biztosítani kell a hátfallal való biztos kapcsolatát, mert különben bizonyos időn belül leválik és meg kell ismételni a folyamatot.

Az általunk forgalmazott termékek a helyes felvitelt követően garantáltan tartós és dekoratív bevonatot biztosítanak. Különféle lábazati vakolat ajánlott a cement, a beton, a műkő és az eternit lábazatok bevonására. Amennyiben bizonytalan lenne a fajta kiválasztását illetően, forduljon bátran telefonos ügyfélszolgálatunkhoz, de e-mailben is felkereshet bennünket. Kül- és beltérben alkalmazható lábazati vakolat árucikkekkel is tudunk szolgálni, a beltéri természetesen más összetételű és állagú. Ezeket a termékeket általában nem kell hígítani, a kibontást követően azonnal használhatóak. A felvitel után néhány napig védeni kell az esőtől, a közvetlen napsütéstől vagy esetlegesen a fagytól.

Tartalomhoz tartozó címkék: vakolat lábazati vakolat