Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

A legjobb beltéri Dulux festékek egy helyen

Beltéri felületek, falak festésére a Dulux festék jelenleg is az egyik legjobb választás. Összefirkálták a gyerekek a falat vagy megsérült a festés pakolás, takarítás közben? Nem probléma! A cégünk minőségi beltéri Dulux festékeket biztosít elérhető áron, dörzsálló, vízlepergető kivitelben, így az új festékréteg sokáig szépen és igényesen fog majd mutatni.

A Dulux festékek többek között azért lettek népszerűek, mert megbízhatók és könnyű velük dolgozni. Az Easycare "minősítés" rengeteget számít, ugyanis azt jelenti, hogy a felületek takarítása könnyű lesz, és dörzsölés hatására sem fog kár keletkezni a festésben. A lényeg, hogy az anyag vízlepergető réteget képez a falon, aminek köszönhetően még a makacsabb szennyeződések sem tudnak majd beszívódni. A beltéri Dulux festék számos árnyalatban elérhető, a színpaletta pedig megtekinthető a webáruházunkban is. Miért érdemes a Dulux termékeket választani? A Dulux Easycare festékek tartósak és megbízhatók, ezáltal évekre, évtizedekre is lehet velük tervezni. A Dulux festékekkel új festési mentalitást is el lehet sajátítani, ugyanis a falak átszínezése többé nem kell hosszas, többszörös ismétlést igénylő művelet legyen. Az új termékcsalád lehetővé teszi, hogy csak áttöröljük időnként a poros, piszkos felületeket, és legközelebb pedig, csak akkor kelljen ecsethez nyúlni, ha új megjelenést szeretnénk adni egy-egy szobának. A felvitt réteg minden esetben tartós lesz, nem fog könnyen megsérülni, és hosszú ideig ellen fog állni az idő vasfogának.

Tartalomhoz tartozó címkék: Dulux Dulux festék