Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

A mágneses falfesték minden tekintetet odavonz

Ön notórius postit használó? Netán szeret rövid üzeneteket hagyni családtagjai számára vagy csak saját magát emlékeztetni az elkövetkezendő eseményekre? Mindezt megteheti úgy, hogy az mindig szeme előtt legyen otthonában.

 

De ha ezek közül egyik sem áll önre, gyermeke biztosan csodálni fogja a mágneses fal vonzerejét. Nem szükséges falra akasztható táblát vásárolnia és lyukakat fúrnia a falba, csupán csak mágneses falfestékre lesz szüksége. A titok a megfelelő arányban festékbe kevert vaspor, melynek nincsen kellemetlen szaga.

Ez egy vízbázisú és ez által környezetbarát speciális festék, melyet nem kell hígítani sem, de általában érdemes több réteget felvinni a megfelelő hatás érdekében. A lefestett falra akár más színt is felvihet, ha nem tetszene a szürke felület. Ecsettel és hengerrel is kialakítható az ön által megálmodott helyre a mágnesezett terület. Akár gipszkarton felületre vagy fűrészporos tapétára is felviheti a speciális festéket, de a műgyanta bevonat, vagy bevonat nélküli tégla sem akadály.

Válassza az ön számára megfelelő tulajdonságokkal bíró mágneses festéket, hogy kedve szerint tűzhessen ki a falára képeket, fotókat a legutóbbi kalandtúráról vagy csak az aktuális bevásárló listát.

Hagyja szerettei számára fontos üzeneteit csupán csak a falon, melyeket ugyanolyan könnyedén el tud távolítani, ahogyan odarakta azt. Ne felejtse el a festékek használatával és karbantartásával kapcsolatosan elolvasni a dobozon lévő tájékoztatót és használati utasítást sem.

Tartalomhoz tartozó címkék: falfesték mágneses falfesték