Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

A megfelelő padlófesték kiválasztása

A lakásunk akkor lesz tökéletes, ha az egészet a saját stílusunknak, ízlésünknek megfelelően tudjuk kialakítani. Ehhez azonban többek között a padló kinézete is nagymértékben hozzájárul. Éppen ezért korántsem mindegy, hogy milyen padlófesték kerül kiválasztásra, hiszen ideális esetben nemcsak védi a padlót, hanem sokkal esztétikusabbá is teszi azt.

A minőség megbízhatóságot garantál

Mindenképpen megéri minőségi padlófestékek közül választani. Ugyan lehet, hogy kicsit drágábbak, de a végeredmény tekintetében kétségkívül ezek bizonyulnak megfelelő választásnak. A Festékaréna webáruház kínálatában olyan márkák termékeit találhatja meg, mint amilyen a Dunaplast, a Caparol, a Supralux vagy a Mapei. Az egyes festékek más-más jellemzőkkel, tulajdonságokkal bírnak, ezekről minden esetben érdemes előre tájékozódni a termékoldalon. Ami viszont mindegyik esetében adott, az a magas minőség és az időtállóság, ami garantálja, hogy elégedett lesz a padló kinézetével, használatával.

A padlófesték könnyű és gyors használat

Ha egy minőségi termék kerül kiválasztásra az már félsiker. Ugyanakkor a megfelelő végeredményt biztosító alapanyagok mellett az is nagyon fontos, hogy a festék vagy lakk felhordása egyszerű és gyors legyen. Az építési, felújítási munkálatok során sok esetben nincs lehetőség egy-egy munkafolyamattal hosszasan elidőzni. Természetesen erre nincs is szükség, hiszen, ha nálunk vásárolja meg a szükséges alapanyagokat, eszközöket, akkor a munka nemcsak eredményes, hanem egyben gyors is lesz.

Tartalomhoz tartozó címkék: padlófesték parkettalakk