Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

A minőségi fémfesték segíti az állagmegőrzést

A fémfelületek folyamatos odafigyelést igényelnek a megfelelő fémfesték használatával, hiszen az idő vasfoga és persze a korrózió nem kíméli azokat.

A tavaszi felújítási munkálatok elkezdésekor nemcsak a fára, hanem a fémre is érdemes kiemelt hangsúlyt helyezni. A kültérben elhelyezett fémelemek fokozott figyelmet érdemelnek, hiszen a nedvességnek való kitettség nagymértékben befolyásolja azok állapotát. A fémkerítések, kültéri ülőhelyek, padok és világítástechnika kapcsán egyaránt előszeretettel választott anyag. Ahhoz azonban, hogy a legjobb állapotban legyen, nélkülözhetetlen a karbantartás. Nem éri meg megvárni a nyári hőséget, hiszen a száradás és az optimális végeredmény szempontjából, az enyhébb időjárás megfelelőbbnek bizonyul. A fémfesték beszerzésekor célszerű szem előtt tartani a lefesteni kívánt felületet, annak állapotát és persze az esztétikai tekintetben megjelenő elvárásainkat.

Fémfesték spray formában?

A hagyományos ecsettel és hengerrel történő festés mellett, egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a spray formában elérhető változatok. A fluoreszkáló és a folttakaró festék spray mellett, a kifejezetten kovácsoltvas elemekre javasolt fémfesték is kedvelt típus. Ne feledkezzünk meg az ecsetek tisztítását biztosító hígítóról sem, ami egyébként a hígítószeres festékekhez is kitűnő szolgálatot tesz. A fémfesték kínálatában keréktárcsára, művészeti céllal, kerti felújításhoz egyaránt megtalálhatják az érdeklődők az ideális alapanyagokat. Az alapok megteremtése és az egyenletes felvitel az esztétikus végeredmény kulcsának számítanak. 

Tartalomhoz tartozó címkék: fémfesték festék spray