Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

A minőségi festékbolt, ami házhoz jön

Manapság egyre nagyobb hangsúlyt kap az interneten történő bevásárlás, nem véletlenül! Festékek, hőszigetelők, gipszkartonok, ragasztóanyagok, szerszámok és egyéb kiegészítő kellékek, csak hogy néhány dolgot említsünk abból a temérdek minőségi termékből, ami a festékboltban megtalálható

Bármit is szeretne a házépítéshez-, felújításhoz vásárolni, azt a webáruházban nagy valószínűséggel meg is találja a hazai és külföldi gyártók termékeinek széles választéka között. Ezt követően bárhol is lakik az országban, házhoz jön a bevásárlás! Ráadásul mindezt akár otthonról, az ágyban fekve is elintézheti, elkerülve a tömeget és a sorban állást.

A festékboltban nincs nyitvatartási idő, akkor rendeli meg az árut, amikor csak szeretné. Az online vásárlásnak számos előnye van: kényelmesen, több márkát végigböngészve, jobb árakon szerezheti be a kiszemelt termékeket, ráadásul villámgyorsan és biztonságosan. Egy hagyományos bevásárlás során hajlamosabbak vagyunk többet költeni, így ha nem mozdulunk ki a házból, az a pénztárcánkat is megkíméli.

Miután megpakolta a festékboltban a virtuális kosarát, nincs más dolga, mint néhány kattintással megrendelni az árucikkeket, amik napokon belül az otthonába érkeznek. Éljen a kényelem és az egyszerűség adta lehetőséggel!

Az anyacég már több mint 20 éve szolgálja ki az elégedett vásárlókat és ez alatt az idő alatt az alkalmazottak is nagy tapasztalatot szereztek a festékek, illetve egyéb építőanyagok gyártásában és felhasználásában. Ennek köszönhetően minden esetben megtalálják Önnek is a lehető legjobb megoldást. 

Tartalomhoz tartozó címkék: festékbolt festékbolt webáruház