Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

A parkettalak segítségével még évek múltán is újnak tűnhet a padlója

Építkezés és felújítás során is alig várja az ember, hogy végre birtokba vehesse az otthonát. Ilyenkor azonban képes megfeledkezni az aprónak tűnő, de annál fontosabb kiegészítőkről. Ilyen többek között a parkettalakk is, ami feltétlenül használatba kell kerüljön. 

 

A gondosan kiválasztott, új parkettában jól esik gyönyörködni, de sokszor nem veszik figyelembe, hogy ápolás nélkül az újból is hamar ütött-kopott, régi hatású lehet. A Gemini lakk pont ilyen típusú problémára kínál megoldást, hiszen kitűnő összetevőinek köszönhetően, szebbé és ellenállóbbá varázsolja a fafelületeket. A sűrű lakkréteg remek kopásállósággal bír, így a parkettájának az esztétikai és a minőségi élettartama is hosszabbra nyúlik általa.

A parkettalakk kedvező hatása egyaránt érvényesül régi és új padló esetében is. A termék bárki számára könnyű használatot biztosít, ugyanis állagából adódóan nincs szükség hígításra, valamint a felvitel módja is Önre van bízva. Tetszés szerint használhat ecsetet vagy nagyobb felületek esetén hengert is. Fontos megemlíteni, hogy a lakkok hatásfokának maximális eléréséhez szükség van a szóban forgó felület előkezelésére.

Normál esetben ez egyszerű portalanítást jelent, míg felújítás esetén ez a padlózat gépi megcsiszolását is jelentheti. Az előkészületekre azért van szükség, hogy a parkettalakk valóban a tiszta parkettára legyen felvíve, ne mondjuk egy poros felületre, amely jelentősen gyengítené a lakk megtapadását és ezáltal a gondosan megalkotott szerkezetét is.   A padlója meg fogja hálálni a törődést.

Tartalomhoz tartozó címkék: parkettalakk átlátszó lakk