Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

A parkettalakk ápol, véd és fényt ad

Miután gondosan a helyére illesztjük és rögzítjük a parkettalapokat, akkor nem szabad megfeledkeznünk a parkettalakk használatáról sem, ugyanis ez teszi tökéletessé a végeredményt. A megfelelő tulajdonságokkal rendelkező termék egyszerre több funkciót is betölt, ami nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a parketta burkolat használata sokáig örömteli élmény legyen.

Nagyfokú kopásállóság, rugalmasság, keménység

A megfelelő minőségű parkettalakk biztosítja a kiváló kopásállóságot, ami rendkívül fontos annak érdekében, hogy a parkettalapok ne használódjanak el “idő előtt”. Ugyanígy a rugalmasság, valamint az optimális keménység is egy lényeges jellemvonás, ami nagymértékben meghatározza a parketta használhatóságát, időtállóságát. Onnan lehet tudni, hogy be tudja teljesíteni a küldetését, hogy hosszú éveken keresztül is igazi védőpajzsként funkcionál. A Sadolin, a Supralux, valamint a Lazurán márkatermékeket is megtalálja a kínálatunkban, amik egytől egyik ideális választásnak bizonyulnak a gyors, kényelmes és sikerekben gazdag munkavégzéshez.

Magas fény az esztétikus kinézetért

A tartósság nyilvánvalóan az egyik legfontosabb tényező, amikor arról kell dönteni, hogy melyik parkettalakk kerüljön használatra. Ugyanakkor az sem elhanyagolható szempont, hogy a parketta akkor nyeri el a tökéletes kinézetét, ha magas fénnyel rendelkezik, hiszen így idézi elő azt a fajta luxus érzetet, ami egy kis pluszt ad a belsőtér hangulatának, stílusának. A nálunk kapható parkettalakkok ezt a fényességet is biztosítják felvétel után.

Tartalomhoz tartozó címkék: Gemini parkettalakk parkettalakk