Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

A parkettalakkok erős bevonattal védelmezik a fából készült tárgyakat

Sokan szeretik a fából készült bútorokat, padlót és egyéb berendezési tárgyakat, ami nem is csoda, hiszen a természetet idézik meg az otthonaikban. Világunkban minden megújul, ám a körforgás része a leépülés is.

De bizonyára Ön is azt szeretné, ha használati tárgyai minél hosszabb életűek lennének és akár több generációt is ki tudnának szolgálni. A parkettalakkok ebben segítenek, mert tartós és erős védelmet képesek nyújtani az idő vasfogával szemben. Használatukkal nemcsak a tárgyait védheti meg, hanem saját magát is, hiszen a szálkásodásra hajlamos felületeken is tükörsima bevonatot hozhat létre.

Persze fontos a megfelelő csiszolás és előkészítés is a lakkozás előtt. Egy jó parkettalakk nem elrejti, hanem még jobban kiemeli a fa erezetének mintázatát, természetes szépségét. Éppen ezért, néhány fafajta tekintetében előlakkozási próbát érdemes csinálni, mert lehet, hogy egy árnyalattal sötétebb lesz a végeredmény.

Ha Önnek fontos a rendkívül strapabíró felület képzése, akkor válasszon gemini parkettalakkot, mely kétkomponensű és sűrű, testes lakkfajta, magas szárazanyag tartalommal. Kemény és egyben rugalmas felületet tud ezekkel létrehozni a nagy igénybevételnek kitett felületeken.

Oldószeres parkettalakkjaink selyem- és magasfényű változatokban is rendelkezésére állnak a legmegbízhatóbb gyártóktól, mert számunkra a minőség is fontos. Régi parkettáját vagy bútorait is gyönyörűvé varázsolhatja. Válassza a minőséget, amelyet kiváló ár-érték arányban találhat meg a webáruházunkban! 

Tartalomhoz tartozó címkék: parkettalakk átlátszó lakk