Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

A tökéletes padlófesték legfontosabb ismérvei

A padló felújításakor szükség lehet festésre is. Ilyenkor nagyon fontos, hogy a megfelelő tulajdonságokkal rendelkező padlófesték kerüljön kiválasztásra. Ellenkező esetben könnyen előfordulhat, hogy a végeredmény nem lesz olyan, mint azt elképzelte. Ma már rengeteg különböző márkájú, típusú terméket lehet kapni, ami egyrészt óriási előny, hiszen nem kell kompromisszumokat kötnie az igényei kapcsán. Olyan szempontból viszont hátrány, hogy igencsak körültekintően kell döntést hoznia.

Szép és tartós végeredmény

Amikor a megfelelő padlófesték kiválasztására kerül sor, akkor az egyik legfontosabb szempont, hogy szép legyen a végeredmény. Egy lakótérben sokkal kellemesebb az ott tartózkodás, ha nemcsak a bútorok passzolnak egymáshoz, hanem a padlózat, illetve a fal is harmóniában van a szoba többi elemével. Másrészt pedig az is egy igen lényeges kérdés, hogy az adott padlófestékkel mennyire tartós végeredményt lehet elérni? Ennek azért van különösen nagy jelentősége, hiszen a mindennapokban folyamatos erőhatásoknak van kitéve, ami miatt hamar elkophat, esetleg más módon amortizálódhat a festékréteg.

Könnyű, gazdaságos használat

A végeredményen túl, azt is érdemes vizsgálni, hogy az adott típusú, márkájú festékkel mennyire könnyű dolgozni. Ha nehezen lehet felvinni a felületre, esetleg irreálisan sok rétegben kell felkenni, vagy sok ideig kell várni, hogy megszáradjon, akkor az nagymértékben hátráltathatja a munkát. Végül pedig az sem elhanyagolható szempont, hogy mennyibe kerül a kiszemelt termék és annak mennyire gazdaságos a használata. 

Tartalomhoz tartozó címkék: padlófesték parkettalakk