Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

A Trinát zománcfesték esztétikus és erős védelmet ad a felületeknek

A többéves hagyománnyal rendelkező, népszerű márkák termékei mellett nyugodtan leteheti mindenki a voksát. A Trinát zománcfestékek is ilyenek, hiszen már megérték az „idős kort” hazánkban is.

A piacon való hosszú jelenlétük során, számos fejlesztésen és újításon estek át, hogy mindig megállhassák helyüket a kor aktuális kihívásaival szemben. A Trinát zománcfestékek most is bizonyítani szeretnének, hogy Ön a mai elvárásoknak megfelelő minőségű és tartós végeredményt kaphasson. Használhatja külső vagy belső térben elhelyezkedő, fémből vagy fából készült tárgyakon, felületeken átvonó festékként.

Válasszon mindig az igényeihez szabottan a Trinát zománcfestékek közül, hogy tökéletes eredményt kapjon! Mindegyik fényességi fokozatú festék ellenáll az időjárásnak, az UV sugárzásnak és tartósan megőrzik ragyogó színeiket is. Könnyen terülő anyagösszetételüknek köszönhetően élményt jelent a festés ezekkel, és nem szükséges vastag rétegeket felhordani, így pénztárcabarát megoldást jelentenek.

Ezen felül nagyobb kiszerelésben is megvásárolhatóak, ami tovább fokozza a gazdaságosságot. A Trinát zománcfestéket nem szükséges hígítani használat előtt. De ha már előzőleg bontott festékkel festene, és szükségét érzi, akkor kevés szintetikus hígítóval megteheti ezt. Ecsettel, hengerrel és szórófejjel is nekiállhat a munkának, mert mindegyik technológia esetében megfelelő eredményt nyújtanak.

Amennyiben rozsdás felülettel lenne dolga, ajánljuk az erre kifejlesztett, speciális Trinát Decor fémfesték használatát.

Tartalomhoz tartozó címkék: Trinát zománcfesték zománcfesték