Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

A Trinát zománcfesték nem hiányozhat festékkészletéből!

A Trinát zománcfesték a Trilak egyik legnagyobb népszerűségnek örvendő terméke. Nem véletlen ez a fajta rajongottság. 

A mind szakmai, mind barkács körökben számos alkalommal, sikerrel használt festék az elmúlt 30 esztendő alatt kivívta magának a tapasztalat generálta elismerést.

Ha megfelelő alapanyagot keres, akkor melyek azok a jellemvonások, amiket érdemes előnyben részesítenie? Nyilván a cél a tökéletes végeredmény produkálása. Nem mellékes, hogy milyen felületet kíván leápolni: kül-vagy beltéri fémet vagy fát. A Trilak gyártotta zománc bármelyik szituációban megállja a helyét, prémium minőségével és nagyfokú megbízhatóságával garantálja az abszolút sikert.

A fém felületek esetében elengedhetetlen a maximális védelem biztosítása, a felület korrózióvédelme. Ellenkező esetben ugyanis a nedvesség beindítja a nehezen visszafordítható rozsdásodást. A korrózió olyan súlyos állapot romlást eredményezhet, ami gyakorlatilag irreverzibilis. A fa kezelése is hasonlóan lényeges, hiszen a nedvesség itt is elkezdheti áldatlan tevékenységét, vagyis korhadást generálhat.

A zománcfesték egyik legnagyobb pozitívuma, hogy taszítja a víz minden formáját, vagyis hibátlan és makulátlan biztonságot borítékol a lekezelt tárgyak, és felületek számára.

 Hogyan fokozhatja a Trinát zománcfesték hatékonyságát?

 Az előkészítés prioritást élvez. Ha minden tekintetben szeretné kihasználni a festék kínálta előnyöket, akkor a felületek optimális tisztítása kihagyhatatlan lépés. A fa csiszolást, míg a fém dörzskefés súrolást igényel, azután, hogy a régi festékrétegeket, rozsda vagy más foltokat alaposan eltávolította. A munkafolyamatok az utolsó porszemek eltüntetésével zárulnak.

Tartalomhoz tartozó címkék: Trinát zománcfesték zománcfesték