Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

A vékonylazúr védi és ápolja a fát

A faanyagok kezelése terén a vékonylazúr alkalmazása kifejezetten népszerű eljárás, hiszen nemcsak védi a fát, hanem teljes mértékben kiemeli annak szépségét. Ez főként a kissé áttetsző, a fa hatást megőrző végeredménynek köszönhető.

Remekül kiemeli a fafelületek erezetét, amelyek természetes pompájukkal díszíthetik tovább éveken keresztül a környezetünket. Alapvetően kétféle változat közül válogathatunk. A kültéri és beltéri bármilyen fafelület egyszerűen lefesthető a szükséges előkészületeket követően. A félig nyitott teraszok vagy a szabad ég alatt elhelyezett kerti bútorok esetében mindenképp a kültéri változat alkalmazása ajánlott, mert az sokkal ellenállóbb bevonatot képez az időjárással szemben. A vékonylazúr további előnye, hogy száradás után is rugalmas marad, ezért képes a faanyagokkal együtt mozogni. A hő, a páratartalom hatására bizonyos fafajták minimálisan ugyan, de tágulnak, illetve összehúzódnak. Ilyen esetben kimondottan jól jön az alkalmazása

Vékonylazúr minőségi kivitelben

Mint minden téren, itt is érdemes a minőségre fektetni a hangsúlyt a mennyiség helyett. A lazúrozást egyébként is ajánlott megismételni 2-3 évente, attól függően, hogy mennyire van igénybe véve az adott felület. Ha elkezd kopni, pattogzani, akkor a fa védtelen marad és a nedvesség, illetve az UV sugarak kárt tehetnek a szerkezetében. A vékonylazúr beszívódik a pórusokba és egy vékony, szép, egyenletesen elterülő réteggel védi a fát. A Lazurán és Sadolin termékek kiemelten magas minőséget képviselnek a lazúrok terén.

Tartalomhoz tartozó címkék: lazúr vékonylazúr