Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

A Wallkyd minden elvárásnak eleget tesz

A Supralux Wallkyd festék beltéri higiéniai bevonatként iskolákban, lépcsőházakban, egészségügyi intézményekben kiválóan megállja a helyét. 

A beltéri festés során nemcsak a lakóingatlanokban jelentkező elvárásokra figyel a Supralux, hanem élelmiszer- és italipari létesítményeknek, lépcsőházaknak, iskoláknak és egészségügyi intézményeknek is készültek a szakemberek a tökéletes bevonattal. A speciális igények sajátos összetételt tesznek szükségessé és ennek megfelelően alakulnak a festék jellemzői. A hengerléssel, szórással és ecset használatával egyaránt felvihető bevonat gyorsan szárad, fedi a foltokat és tökéletesen elfedi a különféle foltokat. A Wallkyd mosható és higiénikus felületet képez, ami nélkülözhetetlen a felsorolt közösségi terekben. 

Supralux Wallkyd: figyeljünk az alapokra!

Mint a legtöbb falfesték esetében, így a higiéniai beltéri festék használata során is szükség van a megfelelő alapok megteremtésére. A zsírtalanítás és a portalanítás alapvető feladat, de a régi, repedezett bevonat eltávolítása mellett sem érdemes elmenni. Ez utóbbit csiszolással kell eltávolítani, majd a habarcs, glett használatával történő javítást és teljes száradást követően érkezhet a felületre a higiéniai falfesték. Fontos tudni, hogy az egyes festékrétegek felkenése között legalább 8 órának el kell telnie. A Wallkyd beltéri festék mennyiségének helyes megválasztásával biztosan elegendő alapanyag áll majd rendelkezésre a munkálatok során. A gyártói javaslatok ismerete e tekintetben nélkülözhetetlen. 

Tartalomhoz tartozó címkék: speciális festékek Wallkyd