Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Az ideális padlófesték ismérvei

Otthonunk hangulatát többek között a padló kinézete is befolyásolja. Ugyanakkor természetesen nem az esztétika az egyetlen szempont a padló kialakításakor, hiszen a minőség és az időtállóság épp ugyanolyan fontos. A padlófesték kínálatunkban megtalálja azokat a termékeket, amiknek a használatával a lakása egész területén - nem csak bent, hanem kint is – az elképzeléseinek megfelelő padlót alakíthat ki.

A padlófestékek fajtái

Ami az egyes padlófesték típusokat illeti, meglehetősen gazdag választék áll rendelkezésre. Először is a két nagy csoportot a kültéren, illetve beltéren is alkalmazható fajták alkotják. Egy félig vagy teljesen nyitott, esetleg fűtetlen helyiség esetében a padló sokkal nagyobb igénybevételnek van kitéve, mint beltéren, ahol néhány fok eltéréssel nagyjából egész évben azonos a hőmérséklet. Nem mindegy továbbá az sem, hogy mekkora kopásállóság szükséges ahhoz, hogy a padló sokáig meg tudja őrizni eredeti vagy ahhoz közeli állapotát. Egy olyan helyen (pl. garázs vagy feljáró), ahol járműforgalom is van, oda speciális, nagy teherbírású padlófesték az ideális választás.

A minőségi padlófestékek jellemzői

A minőségi padlófesték onnan ismerszik meg, hogy maximálisan meg tud felelni a felhasználók elvárásainak, még hosszú évek távlatában is. Könnyedén fel lehet vinni őket a felületre, használatuk gazdaságos és néhány rétegben is el lehet érni velük a vágyott hatást. A végeredmény pedig szép, egységes, csillogó vagy épp matt, attól függően, hogy milyen festék került alkalmazásra.

Tartalomhoz tartozó címkék: padlófesték parkettalakk