Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Baumit - minőség gazdaságos áron

Az építőanyagok tekintetében remek választásnak számít a Baumit, hiszen időt, pénzt és energiát takaríthatunk meg ezekkel a termékekkel. Ez a kitűnő alapanyagoknak köszönhető, amivel sokkal egyszerűbbé válnak még a nehéznek tűnő feladatok is. A szakemberek körében kimondottan népszerűnek számít, de annak is jó választás, aki laikusként készül belevágni a kisebb javítási és felújítási munkálatokba.

Baumit termékek innovatív kivitelben

Glettet, csemperagasztót, önterülő aljzatkiegyenlítőt bármilyen gyártótól vásárolhatunk, viszont nem biztos, hogy olyan könnyen dolgozhatunk majd ezekkel az anyagokkal, mint a Baumit termékekkel. Az anyagok összetételére fokozott figyelmet fordítanak a gyártás során. Ez az időtállóság szempontjából is sokat jelent, hiszen senki sem szeretne félévenként lakásfelújítást végezni.

Burkoló és kőművesmunkák

Ezekkel a speciális kötőanyagú termékekkel minden elképzelésünket megvalósíthatjuk, ráadásul biztosan nem kell 1-2 hét múlva visszahívnunk a szakembereket, amiért a fal vagy a csempe repedezni kezdett. Pedig a silány kötőanyagok használatával ez is előfordulhat. Viszont a Baumit termékek alkalmazását követően, emiatt nem kell aggódnunk. A kisebb mennyiségű anyagok összedolgozása kézzel is megoldható, de ha nagyobb mennyiségre van szükségünk, akkor nem árt gépi erőt alkalmazni. A száradást követően ellenálló réteget képeznek a falakon a nedvességgel szemben, ami kimagasló élettartamot eredményez a burkolt felületek esetében. Mindezek ellenére, elérhető áron rendelhetőek meg, különböző kiszerelésben.

Tartalomhoz tartozó címkék: Baumit Baumit klíma glett