Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Baumit Duotop nem csupán szakembereknek

Baumit Duotop vékonyvakolat használata önmagáért beszél. Minőségi anyagokkal sokkal szebb végeredmény érhető el, kevesebb energia ráfordításával, ráadásul gyorsabban, mint a hagyományos termékekkel. A Baumit Duotop vékonyvakolat titka a speciális összetételében rejlik, mivel ez szerves kötőanyagot tartalmaz.

A felhordása alapvakolatra is lehetséges és kapart, illetve dörzsölt struktúra kialakítására is alkalmas. Az összetételével kapcsolatban érdemes megemlíteni a műgyanta tartalmát is, mivel ennek köszönheti a víztaszító tulajdonságát. A homlokzati vakolat kialakítása során ennek, a tulajdonságának döntő jelentősége van a tartósság szempontjából. Ennek ellenére beltérben is alkalmazható. De talán, ami a legcsábítóbb lehet a hétköznapi felhasználók esetében, az a gyárilag kevert állapot. Nem kell a keverésre időt és erőforrást fordítani.

A Baumit Duotop gazdaságos megoldás

A kedvező ár nem a Baumit Duotop gyenge minőségére, hanem a gyártó azon szándékára vonatkozik, miszerint szeretné kielégíteni az átlagfelhasználók igényeit is, akiknek kevésbé számít a professzionális kiszerelés. A kifogástalan eredmény elérése érdekében, mindenképp nagy odafigyelést kell fordítani az alapvakolat előkészítésére. Ezt követően gyerekjáték az alkalmazása ásványi alapvakolaton, betonon, jól tapadó ásványi és diszperziós festéken, vakolaton. A málló, kiálló, rosszul tapadó részek eltávolításával kezdődik az alapfelület előkészítése. A hiányos, sérült felület részei a megfelelő tapasszal vagy üvegszövettel kijavítható.

Tartalomhoz tartozó címkék: Baumit Baumit Duotop