Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Baumit Finish homlokzatfesték 14l

Webshop ár:

44.890 Ft (35.346 Ft + ÁFA) Expressz kiszállítás Budapesten
Nem értékelt
Gyártó cikkszám: 922347L
Cikkszám: 12046
Elérhetőség: Rendelhető
Szállítási díj: 1.890 Ft
Gyártó:
question_markSzín
Színtelen
Liter
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Baumit Finish

átlátszó védőbevonat

 

A Baumit Finish színtelen, felhasználásra kész diszperziós védőbevonat, amely extra védelmet nyújt a Baumit Lasur festékkel fedett felületeknek. Ellenálló befejezőrétegként funkcionál, és a felületet időjárásállóvá, víztaszítóvá teszi, miközben a párát mégis átereszti. A termék használata kültérben Baumit Lasur festék mellé minden esetben erősen ajánlott, beltérben elsősorban erősebb igénybevételnek kitett helyiségekben, például konyha, fürdő, lehet szükséges a Baumit Finish használata. Jól tapad és gyorsan szárad, ezért használata praktikus. Vízzel hígítható, környezetkímélő, és szagtalan.

A termék alkalmazása

A Baumit Finish felhasználásra készen kapható, így a várakozási időket betartva közvetlenül a Baumit Lasur festékrétegre vigye fel hagyományos ecsettel vagy gyapjúhengerrel. Víz hozzáadása nélkül alkalmazható.

Az ideális eredmény elérése érdekében ügyeljen a következő körülményekre. A felület, az anyag és a levegő hőmérséklete +8 °C fölött legyen a feldolgozás és a kötés ideje alatt. Óvja a munkafolyamat közben és a kötés ideje alatt a felületet az időjárás viszontagságaitól, a napsugárzástól, erős széltől, esőtől, például állványvédő háló használatával.

A szilárdulást és a kötést a magasabb hőmérséklet gyorsítja, míg az alacsony hőmérséklet és a magas páratartalom jelentősen késlelteti a műszaki paraméterekben feltüntetett adatokhoz képest, ezt vegyük figyelembe a többi munkamenet szempontjából. A megadott várakozási idők +20 °C és 60%-os relatív páratartalom mellett értendők. A +30 °C feletti hőmérséklet nagy mértékben megváltoztatja a termék kötési tulajdonságait, így célszerű, ha kerüli a magas hőmérsékletben való felhasználását.

Figyeljen, hogy egy felületen mindig azonos gyártási számú terméket használjon fel, valamint a teljes épületre egyszerre rendelje meg a teljes anyagszükségletet. Ha mégis különböző gyártási tételekkel dolgozna, mindenképpen keverje össze az anyagot a felhordás előtt az egyenletes szín elérése végett.

Védje a szem és bőrfelületeket, valamint a színezés környezetét, különösen az üveg, kerámia, tégla, natúr kő, lakk és fém felületeket. Adott esetben bő vízzel öblítse le, ne várja meg, amíg az anyag megszárad ill. megköt, mert ezután az eltávolítás nem lehetséges. A használt eszközöket és készülékeket rögtön használat után vízzel alaposan tisztítsa meg, nem szabad megvárni, hogy rászáradjon és megkeményedjen.

Tárolás

Hűvös fagymentes helyen, napfénytől védve bontatlanul tárolható; felhasználható gyártástól számított 12 hónapig.

Veszélyességi és biztonsági előírások

Az 1907/2006 számú (2006. XII.18.) EU Parlamenti és Európa Tanácsi határozat (II. sz. melléklet, 31. pontja) szerint a részletes veszélyességi besorolást a termék biztonsági adatlapja tartalmazza. A biztonsági adatlap letölthető a www.baumit.hu honlapról, vagy a gyártótól igényelhető.

Felhasználás helye Kül-és beltéri
Felhasználás szerint Homlokzatra
Fényesség Matt
Festék fajta Homlokzatfesték
Higítás Vizes bázisú
Szín áttetsző, színtelen
Összetétel Szerves kötőanyag, adalékszerek, víz.
Száradási idő kb. 12 óra körülményektől függően
μ-érték kb. 50
Sűrűség kb. 1 kg/dm³
pH-érték 11
Fényesség EN 1062-1 G3 matt
Anyagszükséglet kb. 0.08 - 0.1 l/m² rétegenként
Kiszerelés 14 l/vödör, 24 vödör/raklap = 336 l

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.