Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Baumit FinoFill - amikor beltéri gipszes glettvakolatra van szükség

Falakon és mennyezeti felületeken egyaránt jól kihasználható a Baumit FinoFill gipszes glettvakolat. A beltéri felületek előkészítése és szakszerű vakolása nélkülözhetetlen annak érdekében, hogy a festéshez megfelelő alapot sikerüljön képezni.

Az ásványi alapú falazatok alapvakolatának és a betonfelületeknek a kiegyenlítésére egyszerűen használható, megfelelő kiszerelésben elérhető anyagra van szükség. A munkálatok során, az előkészítés legalább olyan lényeges, mint a felhordás szakszerűsége. A Baumit Finofill az elvárásoknak maximálisan eleget téve gondoskodik arról, hogy glettelt, közvetlenül festhető felület jöjjön létre. Legyen szó a falakról, a mennyezetről, az anyag előírásainak megfelelő kikeverése után, a felvitelen és a simításon van a hangsúly.

Hogyan használható a Baumit Finofill gipszes vakolat?

Elsősorban lassan szükséges a vízzel történő elkeverés. Az előírásoknak megfelelő arányban keverjünk, majd lassú járású keverővel érjük el a csomómentes, azonnal felhasználható állagot. Az 1-30 mm vastagságban történő felhordás az ideális, de ha ennél vastagabbat szeretnénk elérni, akkor több rétegre lesz szükség. Fontos tudni, hogy a száradás gyorsításának érdekében, a fűtés nem javasolt, ugyanis a folyamatos és egyenletes száradás adja meg a kívánt végeredményt. A Baumit Finofill kötése során a páralecsapódás is kerülendő. Az egyszerű használat érdekében javasolt a kőműveskanál, a simító, a glettvas vagy a simító deszka alkalmazása. A száradást és az egyenletes felület elérését követően, beltéri diszperziós festék hordható fel rá.

Tartalomhoz tartozó címkék: Baumit Baumit FinoFill