Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide. Rendben!
Termékek Menü
   

Baumit FinoGrande beltéri gipszes glettanyag

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
3.190 Ft (2.512 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: 951723
Cikkszám: 5945752001637
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Szállítási díj: 2.790 Ft
Kg: 20Kg
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Felhasználás:

A Baumit FinoGrande alkalmazható sima betonfelületeken, gipsz és mész/cement vakolatokon, valamint gipszkarton lapokon.

Műszaki adatok:

Szárazhabarcs sőrőség: kb. 790 kg / m3

Keverővíz szükséglet: kb. 12 liter / zsák

Javasolt vastagság: 2-10 mm

Maximális vastagság: egy munkamenetben 6 mm

Anyagszükséglet: kb. 0,9 kg/m2/mm

Alapfelület:

Az alapfelület vizsgálatát a mindenkor érvényes szabványok szerint kell elvégezni. Az alapfelület legyen teherbíró, száraz, por-, fagy-, kivirágzás és laza részektıl mentes. A laza részeket, festékrétegeket, olaj-, zsír- és egyéb szennyezıdéseket távolítsuk el a felületrıl. A repedéseket ék alakúra szélesítsük ki. Betonfelületre való felhordás esetén folyékony tapadóhidat (mint pl Baumit Betonkontakt) alkalmazzunk. Várakozási idő 3 óra. Erősen nedvszívó alapfelületeken Baumit Nedvszíváskiegyenlítőt alkalmazzunk. Várakozási idı min. 12 óra.

Feldolgozás:

A Baumit FinoGrandét a szükséges mennyiségő vízhez szórjuk (12 l/ 20 kg-os zsák) 3-5 percig hagyjuk az anyagot ázni, majd csomómentesre keverjük. Keverés után már ne adjunk száraz anyagot a masszához (csomósodás veszélye). Célszerő keverıgéppel keverni. A Baumit FinoGrandét rozsdamentes gletvassal húzzuk fel, és az elsı munkamenetben jól fedve gletteljünk (0-6 mm-es rétegvastagságban). Szilárdulás után (kb. 12 óra) lágyabb konzisztenciájú anyaggal újra átgletteljük. A glettanyag bekeverését követıen az anyag kb. 60 percig felhasználható. A Baumit FinoGrande a járatos festékekkel és befejezı rétegekkel ellátható.

Általános tudnivalók:

Az alapfelület, az anyag és a levegı hımérséklete +5 oC-nál magasabb legyen a feldolgozás és a kötés ideje alatt. Fagyott alapfelület és/vagy fagy veszély esetén az anyagot ne használjuk. Ne keverjünk hozzá fagyásgátlót.

Burkolóanyag fajtája Gipszes glett
Felhasználás helye Beltéri
Felhasználás szerint Gletteléshez
Javítóanyag típusa Glett

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Összehasonlító
Loading...
Gyártó