Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Baumit, igényes megoldás kívül és belül

Egy felújítás, építkezés esetén, a megbízható minőségű Baumit termékek megkerülhetetlenek. Egyre fontosabbá válik manapság az egészséges, szép környezet, az energiatakarékosság. A Baumit verhetetlen a hőszigetelő rendszerek terén, de a beltéri munkálatokhoz szükséges termékek széles skáláját is a Baumit kínálja Önnek az egyik legmagasabb minőségben.

 

Milyen beltéri termékeket kínál a Baumit?

A lista itt nagyon hosszú lehet, hisz egy építkezés vagy felújítás esetén szinte az összes felmerülő munkálatot elvégezheti Baumit termékek segítségével. Nélkülözhetetlen társa lesz a Baumit, ha az alapoktól kezdi a felújítást és aljzat javítása, vagy kiegyenlítése a feladat. A Baumit termékekkel megbízható végeredményre számíthat. A beltéri vakolatok terén a helyiségek funkciójához igazodva két megoldásból is választhat: Gipsz és mész-cement összetételű vakolatokkal dolgozhat. Ez utóbbi a magas páratartalmú helyiségekben alkalmazható nagyszerűen.

Homlokzati hőszigetelés és vakolás Baumit termékkel?

A Baumit hőszigetelés terén rendszerekben gondolkodik. Ezek közül a leginnovatívabb a Baumit open rendszer. Ez a rendszer a jobb páraáteresztés révén olyan mértékű tartalékot és biztonságot ad, hogy nyugodt szívvel használhatjuk ismeretlen összetételű, vegyes, különleges (pl. vályog, pórusbeton) falszerkezetek esetében is. Üzletünk kínálatában a prémium minőségű vékonyvalolatok és homlokzatfestékek mellett a Baumit belépőszintű termékeit is megtalálja. Ezek elsősorban kedvező áraikkal tűnnek ki társaik közül, a gyártó itt nem a magas műszaki tartalomra koncentrált, de korrekt minőségű, széleskörben felhasználható terméket kínál.

Tartalomhoz tartozó címkék: Baumit Baumit klíma glett