Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Beltéri falfestékeinkkel ön is sikeres munkát végezhet

A mai modern falfestékek magas elvárásoknak vannak kitéve és a legnagyobb vagy ismertebb márkák képviselői képesek is eleget tenni azoknak. Az általános elvárások közé tartozik például a jó fedőképesség, a gyors száradás, a magas minőség, a ragyogó színárnyalat vagy extra fehérség.

 

Mindezekkel az alaptulajdonságokkal rendelkeznek a nálunk kapható beltéri falfestékek, valamint a jó ár-érték arány is fő szempont üzletünkben, hogy ön a lehető leggazdaságosabban vásárolhassa meg termékeinket. Nagyon sok termék fordít figyelmet a környezettudatosságra, hogy a lehető legkevesebb káros anyagtartalommal rendelkezzenek, így figyelve az ön egészségére is.

A legismertebb klasszikusok, mint például a Héra, Düfa, Supralux, Poli-Farbe, hogy csak néhányat említsünk, általában többféle változatban kaphatóak, így alkalmazkodva a vásárlók legkülönfélébb igényeihez. A latex és selyemlatex festékek lemosható vagy súrolás álló bevonatot nyújtanak, mely igen előnyös tulajdonság elsősorban a konyha esetében.

A penészgombák és algák falon való megtelepedését előzze meg a speciálisan erre kifejlesztett festékekkel. A légáteresztő, páraáteresztő festékek elősegítik a falak megfelelő szellőzését, a folttakaró festékekkel pedig a makacs szennyeződéseket lehet elfedni a falakon, mint például nikotin, korom vagy kátrány. A festékek lehetővé teszik a hengerrel vagy szórófejjel és természetesen az ecsettel való munkát is.

Színek tekintetében pedig a klasszikusok mellett a modern árnyaltokat is kiválaszthatja az egyes márkák színskálájából. A festés előtt a falak megfelelő előkészítéséhez is megtalálhatja nálunk a legkülönfélébb vakolatokat, glettet és gipszet.

Tartalomhoz tartozó címkék: falfesték beltéri falfesték